Hana Brejchová nevychází z domu: Trápí ji žlučník i játra.... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Brejchová nevychází z domu: Trápí ji žlučník i játra....

Hana Brejchová
Hana Brejchová (Foto: Martin Pekárek )

Dva roky takřka nevyšla na ulici! Z obav před covidem byla Hana Brejchová (75) zalezlá ve svém bytečku v domě s pečovatelskou službou v Buštěhradě. Hvězda Formanova filmu Lásky jedné plavovlásky a mladší sestra slavnější Jany Brejchové (82) má vážné zdravotní problémy.

„Nejsem zdravotně v pořádku,“ přiznala deníku Aha! bývalá herečka. „Trápí mě žlučník a jiné neduhy a dostat covid by bylo zlé. Raději jsem nevylézala ven a vydržím to ještě aspoň do Velikonoc, abych si je nepokazila,“ zdůraznila Hana, která se chystá strávit letošní svátky jara se svou dcerou Veronikou.

Bez chlapa i chlastu

Na samotu je prý zvyklá. „Jestli chci ještě chlapa? Ani vidět! Ten poslední mě pěkně zradil,“ řekla rázně Brejchová, ze které se stala po ztrátě přítele i zapřísáhlá abstinentka. „Sem tam jsme si dali skleničku, samotnou mě to ale nebaví. A je to dobře, protože moje jaterní testy nejsou zcela v pořádku,“ přiznala Hana další zdravotní problém.

Jitka Molavcová: Kvůli lásce se vzdala dětí

Video se připravuje ...

Stýká se s 2 bratry

Přestože má ještě čtyři sourozence, vídá se jen s dvěma – s bratry Josefem a Jaroslavem. Ten žije sice v Americe, ale každé dva roky přiletí do Prahy. „A to si vždycky uděláme krásné výlety na místa našeho dětství a vzpomínáme,“ zasnila se Hana. Sestru Jarmilu prý nevídá vůbec a Janu také ne. A poté, co ji slavnější sestra vyhodila, když ji přišla navštívit do nemocnice, se o to už ani nepokouší.

Sestra Jana je ležák

Po kolapsu, který ji postihl doma v říjnu 2013, se Janě Brejchové stala druhým domovem léčebna dlouhodobě nemocných. Herecká legenda je na tom tak, že kromě své dcery Terezy Brodské (53) odmítá jakékoli návštěvy „Vyhodila i Pepíka, Jarmilu a dokonce i Jaroslava, když přiletěl z Ameriky,” prozradila Hana. „Víte, ale on se už teď člověk na ni nesmí zlobit. Úbytek bílé hmoty mozkové je vážná diagnóza a mně je vlastně moc líto, že je Jana už tolik let v LDN a stal se z ní ležák,” dodala smutně.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
17. 3. 2022 • 05:24

Další chorobopis a penizky.At to vyzváni u lekare

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.