Takhle utužují vztah: Dáda po 2 dnech opustila hotelový pokoj | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takhle utužují vztah: Dáda po 2 dnech opustila hotelový pokoj

Čeští turisté v Tunisku: Patrasová tady pila a byla agresivní! Felix ji neuhlídá?
Čeští turisté v Tunisku: Patrasová tady pila a byla agresivní! Felix ji neuhlídá? (archiv)

Na severu Afriky se blýská na lepší časy! Deník Aha! má k dispozici snímky z dovolené Dády Patrasové (66) a Felixe Slováčka (79), které svědčí o tom, že se nyní v Tunisku snaží na svém vztahu pracovat. A to po boku kamarádek, plastické lékařky Ivany Němečkové (65) a zpěvačky Šárky Rezkové (53).

Všichni jsou v Tunisku od soboty a i když měla mít Dáda na začátku tohoto týdne opět slabší den a Felix ji musel podle skupinky českých mladíků z hotelu zavřít kvůli přemíře alkoholu na pokoji, další dny už jsou mezi Slováčkem a Patrasovou – zatím – zalité sluncem. Dáda po dvou dnech opustila hotelový pokoj a těší se ze slunce a vody.

Obskakuje ji

Felix svoji ženu na hotelu obskakuje a chodí s ní pravidelně plavat. „Chovají se k sobě hezky,“ napsala Aha! Šárka Rezková. „Jsou v pohodě. V každém vztahu se může cokoliv stát, ale oni jsou fakt v pohodě,“ zdůraznila interpretka slavného hitu Borůvková. „Máme čas tady hodně mluvit. O tom, co se stalo, o tom, co bude dál. Jsem rád, že jsme sem letěli,“ sdělil Aha! Slováček.

Dáda Patrasová slaví 66. narozeniny: Muži ji naháněli, Smoljak chtěl její kalhotky

Video se připravuje ...

Vrací se o víkendu

Celá výprava, jejíž součástí je i herec Jiří Krampol (83), se vrací domů v sobotu. „Jsme skvělá parta a jsem moc ráda, že nás Miloš Schmiedberger k moři vytáhl,“ pochvaluje si zpěvačka Rezková.

Anička u moře: Po 4 letech

Zatímco její rodiče utužují vztah v Tunisku, Anička Slováčková (26) se ozvala z dovolené v Turecku, kde s ní minulý týden krátce byl i táta Felix. „Já jsem se dostala k moři asi po čtyřech letech,“ prozradila hvězda seriálové Ordinace, jež prodělala rakovinu prsu. „A jediná věc, která mě zajímala, bylo, jestli, když přijdu na oběd půl hodiny po startu, tak na mě nezbudou pita chleby a dortíky. A tak myslete na to, že tohle léto si musíte hlavně užít. Letní postavy a diety ať si strčí všichni už fakt do zadku,“ napsala ke svým plavkovým fotkám na Instagramu.

Jasně řekla ne, a přesto ji znásilnil! Toto trauma prožívala tentokrát Anna Slováčková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
16. 6. 2022 • 14:12

Mám dojem, že paní doktorka létala na dovolenou i s Petrou Janů, zřejmě má ráda společnost VIP.

-bello-
16. 6. 2022 • 12:56

Neumím si představit co by mě , coby " plastickou lékařku " donutilo jet na dovolenou s Rezkovou, Slováčkem a Patrasovou, pokud by to nebylo "pracovní sebeobětování se v zájmu kšeftu"
Takže lékařka je mi jasná, Rezková se opět vynořila , ale sama má máslo na hlavě a nezahrávala bych si s ní /ani nevím, kde po cestě poztrácela toho svého / a Slováček vůl. Péče o alkoholika není nekonečná a když to nemůže zařídit, jako to udělal Krampol, má jít od toho.Být na šrot za volantem není pro mě přijatelné, ani i kdyby Patrasová nevěrami trpěla sebevíc.Pomoci se jí dostalo ze všech stran, na léčení nešla.

hejhej
16. 6. 2022 • 11:16

Dva chudáci už neví jak se zviditelnit, tak posílají do medii své trapné informace. Oba jsou dementní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.