Bohdalová šokuje o Fockovi: Aby ze mě dělali manželku. Vždyť on ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bohdalová šokuje o Fockovi: Aby ze mě dělali manželku. Vždyť on ...

Focko před zatčením promluvil o jeho vztahu s Jiřinou Bohdalovou
Focko před zatčením promluvil o jeho vztahu s Jiřinou Bohdalovou (archiv Blesku)

Situace okolo milionáře Lubomíra Focka, který byl pasován do role milence národem milované herečky, není zrovna příznivá. Je to už pár dní, co je ve vazbě a zatím to ani nevypadá na to, že jej v brzké době propustí. A jak to zvládá Jiřina?

Po incidentu, kdy Focka zadržela policie, si někteří kladli otázku, zda Bohdalová (91) vůbec dorazí na narozeniny letitého přítele Felixe Slováčka (79). Nakonec se objevila a jako garde si vzala svého vnuka, Marka. Dobrá nálada ani elán ji neopustily a 79. narozeniny Slováčka si náramně užila. Bylo ale vidět, že jí situace okolo Lubomíra mrzí. 

Jiřina Bohdalová: Dárek pro Slováčka si pojistila!

Video se připravuje ...

„Jsem překvapená jako všichni ostatní. A nepřeju mu to, samozřejmě,“ reagovala na dotaz CNN Prima News, zda nezná pozadí jeho problémů. Překvapila také změnou statusu. Zatímco se nikdy nepostavila proti jeho nálepce „milenec“, teď vztah popsala jako přátelský. „Aby ze mě dělali manželku... Vždyť on má normální vztah,“ překvapila. 

Nic zlého Fockovi nepřeje ani Jiřiny vnuk. „Luboš je rodinný kamarád, kterého znám z dovolených, nic víc. Jako člověk je fajn,“ vyjádřil se upřímně k nešťastné situaci. 

Takhle Bohdalová slavila 91! Se Stašovou, Zelenkou, Dejdarem a dalšími!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.