Jiřina Bohdalová a její přítel Focko: O vazbě neměla tušení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiřina Bohdalová a její přítel Focko: O vazbě neměla tušení!

Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko
Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko  (Foto: P. Machan, M. Pátek)

Obrovská rána pro Jiřinu Bohdalovou (91)! O tom, že její partner miliardář Ľubomír Focko (68) v něčem lítá, neměla ani ponětí! Když zjistila, že je ve vazbě, velmi ji to zasáhlo! Několik dní nevěděla, co s ním je!

Ještě v pátek dopoledne neměla legendární herečka tušení, co se s jejím přítelem děje. Nikdo jí nesdělil, že je Ľubomír Focko ve vazbě. „Smála se a měla dobrou náladu, nic ji netrápilo. Vůbec nevěděla, že se děje něco tak vážného,“ sdělil Nedělnímu Aha! člověk, který s herečkou mluvil. Podle našich informací se vše dozvěděla jen krátce před zveřejněním informace v médiích, a to, když jí zavolali z redakce Seznam Zpráv se žádostí o komentář.

Takhle Bohdalová slavila 91! Se Stašovou, Zelenkou, Dejdarem a dalšími!

Video se připravuje ...

„Okamžitě se z toho zhroutila, něco takového nečekala. O podnikání ani aktivitách miliardáře Focka nic netušila a ani se o to nezajímala. Řešila s ním spíš rodinné věci,“ uvedl zdroj. Focka poslal v úterý soud do vazby. Den předtím u něj proběhla domovní prohlídka, během níž měly být zabaveny dokonce i neregistrované zbraně. Policie ho vyšetřuje v kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů. Miliardáře mají označovat policisté v interních vyšetřovacích dokumentech za hlavu celé skupiny. Vyšetřovatelé jej stíhají pro paragraf sjednání výhody při veřejné zakázce, za to může hrozit až 8 let za mřížemi.

Prodal supermarkety

V Česku figuruje ve více než deseti firmách, například mu patří společnost ADD CZ, která se zabývá telematikou. Na Slovensku dříve vlastnil síť supermarketů Carrefour, které podle dostupných informací prodal.

Jiřině Bohdalové je 91: Ráda bych narozeniny slavila i ten příští a další roky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 5. 2022 • 23:31

Já vím, že ji už hodně lidí nemusí, ale tohle jí snad nikdo přát nemůže.
Nikde se nerozebíralo kdo je ten chlap co ji doprovází.Najednou se začal vedle ní objevovat a bylo to stylem myslete si co chcete.
A to se mi líbí.Takže stejně nikdo neví, jestli to byl intimní přítel, nebo kamarád.
Když vznikl SÚRAO , strašně se mi ta zkratka líbila , připadala mi děsně exotická

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.