Jiřina Bohdalová slavila 91. narozeniny: Byla to pěkná psina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Jiřina Bohdalová slavila 91. narozeniny: Byla to pěkná psina!

Jiřina Bohdalová si svou narozeninovou oslavu užila
Jiřina Bohdalová si svou narozeninovou oslavu užila (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Facebook.com, ara)

Na soukromé narozeninové oslavě Jiřiny Bohdalové (91) v jejím domě bylo pěkně veselo. Sešlo se tam nejen pár nejbližších, ale také spousta zvířecích přátel! Kdo všechno dal naší herecké legendě pac a pusu?

Lidské gratulanty zastupovali vnuci Marek (36) a Vojta (26), dcera Simona Stašová (67), sestra Jaruška (79), herec Martin Dejdar (57) s manželkou Danielou, režisér Zdeněk Zelenka (67) či slovenský miliardář Ľubomír Focko (67), který herečku dorpovází Jim se pod nohama pletli hned čtyři psi! Čí byli?

Nová hračka Růženka

Vlastního pejska má sama Bohdalová, která si před více než rokem, poté, co zemřela předchozí fenka, pořídila jezevčici Růženku. „Žofinka mi po sedmnácti letech odešla, takže mám Růženku! S tou se mazlím, je to nádherný živáček. Nová hračka...“ radovala herečka, která si bez pejska neumí domácnost představit.

Sourozenci ze směsky

Další dva psi jsou její dcery Simony. „Jmenují se Béďa a Fanča. Je to taková pouliční směska. Překvapivě jsou to sourozenci, i když tak vůbec nevypadají. Měli by být z jednoho vrhu,“ směje se herečka, která i se svými pejsky mámu navštěvuje pravidelně, takže zvířátka jsou na sebe navyklá.

Modelka Sandy

Nejnovější přírůstek pak přinesl vnuk Vojta, který si s partnerkou Helenou pořídil několikatýdenní štěně Sandy. A protože babička vše, co se dá koupit, má, také on vymyslel dárek zážitkový. „Dostala poukaz na focení právě se Sandy a s Růženkou. A na chalupu její nejoblíbenější květiny – pivoňky v pěti různých barvách,“ prozradil deníku Aha! Vojta.

Takhle Bohdalová slavila 91! Se Stašovou, Zelenkou, Dejdarem a dalšími!

Video se připravuje ...

15kilový dort a slivovice

Hereččin dvorní režisér a scenárista Zdeněk Zelenka nechal oslavenkyni upéct patnáctikolový dort. „A na jeho vrchol jsem nechal napsat Jiřa a číslovku jedna. Když k ní hledala devítku, vysvětlil jsem jí, že to není neúplný věk, ale že to znamená, že je jednička,“ prozradil Aha! Zelenka s tím, že si na závěr dali tři panáky slivovice. „My jsme s Jiřinou spočítali, že se známe jednatřicet let, tak jsme si na závěr dali za každou dekádu jednu slivovičku!“ smál se druhý den ráno režisér Nesmrtelné tety či cyklu Ach, ty vraždy, který právě reprízuje ČT.

Vana plná bublinek

Muzikálový producent František Janeček obdaroval svou letitou přítelkyni speciální kolekcí šampaňského Moët Chandon doplněnou poháry. Celý karton bublinek přinesl také Karel Vágner (80). „Jiřinka dostala tolik bublinek, že by se v nich mohla koupat!“ žertoval mistr basů.

Chudý, leč veselý pytel

Bohdalová ráda říká, že pochází sice z chudého, leč vesele záplatovaného pytle. „Rodiče byli oba nemanželští, takže jsem nepoznala ani jednoho dědečka, ale nevadilo mi to. Měla jsem jednu babičku, která stála za to. Byla velice hodná a já nikdy nezapomenu na její velké, blankytně modré oči. Ty bohužel zdědila moje sestra,“ usmívá se Jiřina. O 12 let mladší sestra Jaruška, která žije od roku 1968 ve Švédsku, nemohla samozřejmě na rodinné oslavě chybět.

Smrt osobností Mládkové a Uzla. Vyhlásí Putin válku? A Bohdalka slaví 91!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.