Jiřina Bohdalová (91): Velký narozeninový nákup | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiřina Bohdalová (91): Velký narozeninový nákup

Jiřina Bohdalová slavila doma.
Jiřina Bohdalová slavila doma. (M. Hykl, D. Kundrát )

Čiperná, veselá a pracovitá! Taková byla v den svých 91. narozenin Jiřina Bohdalová. Hned ráno oslavenkyně vyrazila do obchodu, aby nakoupila dobroty pro hosty včetně 100 rohlíků. Občerstvení pak připravovala s pomocí své dcery Simony Stašové (67) celé odpoledne.

Od ranních hodin v domě herecké legendy neustále drnčel zvonek. „Gratulanti mi posílali květiny a dárky. Je to od nich moc hezké,“ svěřila deníku Aha! sama Bohdalová. „Musela jsem zajet něco nakoupit do obchodu, abych udělala občerstvení pro večerní hosty,“ doplnila k programu narozeninového dne.

Smrt osobností Mládkové a Uzla. Vyhlásí Putin válku? A Bohdalka slaví 91!

Video se připravuje ...

I v pokročilém věku herečka stále šoféruje auto. „Baví mě to a nejsem na nikom závislá,“ zdůraznila. „Všichni mi přejí, abych tady byla ještě dlouho. A já si to samozřejmě přeju taky. Moc všem děkuju,“ dodala v telefonátu s deníkem Aha! oslavenkyně.

„Když mi bude sloužit zdraví a ještě dostanu nějakou tu pěknou roli, tak budu moc ráda,“ doplnila svá slova. A kde ve svém věku bere stále energii? „Pořád se musí něco dělat a nebýt otrávený,“ prozradila herečka recept. „Důležité je také umět se vykřičet a nic neskrývat. O mně se říká, že řeknu vše, což není úplně pravda. Ale neschovávám si v sobě zlobu. To se vám hned objeví v obličeji,“ dodala Bohdalová. Z vrásek si nic nedělá. Jak sama říká, vrásky jsou od smíchu a smích je koření života!

Jiřině Bohdalové je 91: Ráda bych narozeniny slavila i ten příští a další roky!

Video se připravuje ...

MISTR BASŮ S BASOU BUBLIN

Jako první přijel Jiřince popřát její dlouholetý kamarád Karel Vágner (80). Mistr basů není žádný troškař, přivezl celou »basu« jejího oblíbeného šampaňského!

 



Přečtěte si
vampouch
5. 5. 2022 • 11:18

Kdopak jí tu žranici zaplatil tentokrát. Sama jistě ne, krást domů chlebíčky ze svého by jí nabavilo.

mbmb
4. 5. 2022 • 17:50

VIP pomatení jeden vedle druhého ! Oslavují co ? Staré dedky a babu 91

hillaarkaa
4. 5. 2022 • 14:30

Tak to už musí být velká bída,když se chlebíčková Jířa musí matlat s občerstvení doma...Měla si říct o nějakou slevu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.