Za potupu Bohdalové vyhazov? PADALY HLAVY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Za potupu Bohdalové vyhazov? PADALY HLAVY!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová ( A. Malachovský, D. Kundrát)

Napíšete špatně větu a jste bez práce. S hořkou pachutí hloupé chyby se teď musí vypořádat obchodní oddělení divadla Na Jizerce, které je pod taktovkou Jana Hrušínského. Ten totiž okamžitě vyházel celý tým, když co zjistil, jak se jeden z členů vyjádřil o Bohdalové (90).

Jiřina Bohdalová na Jizerce excelovala ve hře Generálka. Její reprízy však ovlivnil covid a další pokračování visí ve vzduchu. Divadlo se tak rozhodlo nabídnout všem, kteří si již zakoupili lístek, kompenzaci. Ale ta forma?

Jiřina Bohdalová: Při čtení mě bolí nohy!

Video se připravuje ...

„Z důvodu covidu máte u nás stále ještě vstupenky za neodehraná představení Generálka. Pokud se bude toto představení hrát, tak asi koncem roku, bohužel to není jisté. Mám pro vás řešení. Vyberte si z programu naší nabídky jakékoli představení, my vám uděláme výměnu,“ přišlo divákům  emailem. Bohužel však z dovětkem, který udělal z Bohdalové neschopnou herečku. „Pokud by paní Bohdalová byla ochotná se znovu naučit text a představení se hrálo, budete mít přednost na jejich koupi...“ 

Ve chvíli, kdy se to doneslo k Hrušínskému, padaly hlavy. „To je naprosto nešťastná formulace! Jejího autora jsem okamžitě vyhodil a raději vyměnil celé obchodní oddělení,“ řekl nazlobený principál Blesku a dodal: „Stydím se za tu nehoráznou větu. Vždyť my to mysleli absolutně opačně. Generálka zatím na obzoru není, a tak lidem vracíme lístky, anebo je měníme za Gin Game, která je dokonce mnohem dražší, jen aby o paní Bohdalovou nepřišli.“ 

Jiřina Bohdalová točí dokument o svém životě: 90 minut pravdy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.