»Bohdalka« přiznala zdravotní problém: Co když uklouznu, bojí se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Bohdalka« přiznala zdravotní problém: Co když uklouznu, bojí se

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto scom)

V jednadevadesáti letech je herečka Jiřina Bohdalová (91) velmi aktivní a většina společenských událostí se bez ní neobejde. Věk ale není jen číslo a to, že je herečka obecně tolik čiperná, si vybírá svou daň.

Že má tato dáma cit pro módu, je faktem zcela známým. A možná proto se většina lidí divila, když herečka dorazila na pohřeb svého kamaráda v elegantním oblečení, které však doplnila o tenisky s rozvázanými tkaničkami. O módním přešlapu však nemůže být řeč. Jak informoval magazín Sedmička, na filmovém festivalu Febiofest se ukázala v páskových botách, v nichž vynikla její oteklá chodidla. Legendární herečka tak dělá vše proto, aby svým bolavým nohám ulevila.

Vnuk Bohdalové (91) otevřeně: Pravda o babičce Jiřině! Co jí utajil?

Video se připravuje ...

Kromě pohodlnější obuvi také přijala i další opatření. „Teď zrovna předělávám ložnici, protože ji mám v patře. Říkala jsem si: Co když po těch schodech uklouznu? Proto si dělám preventivně ložnici dole," prozradila Bohdalová, která již zná své limity, podle kterých se taky náležitě zařizuje. Na druhou stranu se ovšem nejedná o nikterak závažné zdravotní trable, které by herečku více limitovaly. Jak se říká - nikdo nemládne.

Jiřina Bohdalová: Dárek pro Slováčka si pojistila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.