Jiřina Bohdalová (90): Přišla o hlas? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiřina Bohdalová (90): Přišla o hlas?

Hlas Rákosníčka utichl! Jiřina Bohdalová (91) nemůže mluvit
Hlas Rákosníčka utichl! Jiřina Bohdalová (91) nemůže mluvit ( Jiří Koťátko, Robert Klejch, Herminapress.cz, archiv)

Měla být jedinou nezpívající hvězdou Pocty Karlu Gottovi! Legendární herečka a velká Slavíkova kamarádka Jiřina Bohdalová (91) ale na prvním, nedělním koncertu chyběla a přišla až v pondělí na druhý. Co se stalo?

Podle informací deníku Aha! v neděli nedorazila proto, že měla potíže s hlasem. 

Domluva s vdovou

Jiřina minulý týden dvakrát hrála představení Gin Game v Divadle Na Jezerce a její hlasivky dostaly pořádně zabrat. „Byly jsme tak s Ivanou domluvené, že přijdu až v pondělí,“ odpověděla Aha! Bohdalová na dotaz, zda je pravda, že měla zdravotní problémy. Informaci nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Jiřině Bohdalové je 91: Ráda bych narozeniny slavila i ten příští a další roky!

Video se připravuje ...

Extrémní vedra

Je možné, že Bohdalovou zmohlo extrémní horko. V sobotu, kdy vládly tropy, přijela herečka jako čestná výkopářka fotbalové Amfory do Jinonic, kde slavil SK Motorlet 110 let. Pod žhavým sluncem prohnala míč po rozpáleném trávníku a pak ještě poseděla s přáteli – na rozdíl od kolegy Josefa Dvořáka (80), který okamžitě po výkopu zamířil za manželkou na chalupu. Přitom ve stínu bylo 34 stupňů. Pak stačí nápoj s ledem a hlas je pryč.

Nejdojemnější řeč Jiřiny Bohdalové: Takhle se rozloučila s Gottem

Video se připravuje ...

Požádal ji o proslov

Bohdalová se s Gottem (†80) přátelila od začátku jeho kariéry. Když Slavík vážně onemocněl, požádal ji, aby promluvila na jeho pohřbu. „Jsem o osm let starší, a tak jsem častokrát rázně přikazovala Karlovi, že to musí být on, kdo se se mnou, až odejdu do jiných sfér, bude loučit. Slíbil mi to, slíbil. A vlastně jedinkrát svůj slib nesplnil. Jinak jeho slovo vždy platilo,“ řekla v říjnu 2019 během smutečního projevu v katedrále sv. Víta.



Přečtěte si
aveneta
23. 6. 2022 • 08:55

Pravda je, že kdysi měla jistý talent komičky...i si zahrála pár nekomických rolí, moderovala i Televarieté a jiné pořady, prostě užila si své slávy. Dnes je jiná doba a ona je již za zenitem jak věkově, tak i svým stylem...možná tak ještě v domově důchodců by uspěla

Uživatel_154162
22. 6. 2022 • 11:00

Je to heeerecka.Ona Bohdalová si s Gottem moc dobře rozuměla.Oba se měli za komunistů jak prasata v zite.Jeden za 18 druhej bez 2 za 20.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.