Soukromí Jiřiny Bohdalové: Strach ukáže její pravou tvář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bohdalová nechá nahlédnout do soukromí: Strach ukáže její pravou tvář!

S Jiřím Strachem momentálně Bohdalová spolupracuje.
S Jiřím Strachem momentálně Bohdalová spolupracuje. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Na začátku května oslavila 91. narozeniny, je stále velmi vitální a doslova chodící legendou. Jaká je ale Jiřina Bohdalová ve skutečnosti? Tvrdá a rázná, jak ji všichni známe, anebo úplně jiná? To se už brzy národ dozví!

Nesmrtelnou tetu, jak jí většina lidí přezdívá, totiž režisér Jiří Strach (48) přesvědčil, aby o sobě nechala natočit celovečerní dokument. „Projekt teď trochu spí, protože přišel covid, pak začala hrát divadlo. Taky už nemůže celý den běhat po place. Začneme zase přes léto,“ prozradil režisér a občasný herec. Dokument chtěl původně natočit k jejím loňským 90. narozeninám, ale koronavirová pandemie tomu zabránila.

Bohdalová tvrdě: Focko není přítel! Benzin dražší než nafta! A Kadyrov vyhrožuje

Video se připravuje ...

 „Mám ambici ukázat ji takovou, jaká je. Bez nánosů, bez předsudků,“ představil svůj záměr. „ Její devadesátku jsme nestihli, tak počítám, že budeme točit ještě dalších deset let,“ dodal Strach.

Trojan s Vetchým

Dříve než dokument o Jiřině Bohdalové natočil Strach pro televizi minisérii Docent. „Bude mít tři díly a scénář napsali bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš a novinář Jan Malinda. Hlavní role mají Ivan Trojan a Ondřej Vetchý. Tyhle dvě hvězdy spolu zatím nikdy nehrály,“ prozradil v rozhovoru pro Český rozhlas Strach. 

Vnuk Bohdalové (91) otevřeně: Pravda o babičce Jiřině! Co jí utajil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.