Kuklová potěšila Gottovou: Pohodička na Bertramce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuklová potěšila Gottovou: Pohodička na Bertramce

Míša si na terase Bertramky užívala nejen parádního výhledu!
Míša si na terase Bertramky užívala nejen parádního výhledu! (Instagram)

I když se Ivana Gottová (46) s dcerami a prací na odkazu milovaného manžela rozhodně nenudí, milá návštěva kamarádky vždycky potěší. 

„Tyhle fotky z Bertramky, jsou focené Ivankou (děkuju) pro vás, moje příznivé duše, abyste se pokochali výhledem, který Karel Gott tak miloval. Krásný víkend, milí, ode mě, Ivanky, holčiček i feneček a určitě i od Karla," napsala Míša Kuklová (54) pod snímkem, na kterém pózuje s pejskem na terase Betramky, kterou Karel Gott (†80) tolik miloval.

Vilu postavenou ve stylu art deco získala Slavíkova rodina v roce 1974, když jim byla nabídnuta výměnou za jiný dům v pražských Strašnicích. Dominika Gottová (48) už před časem prozradila, že slavný táta požádal manželku, aby Bertramku nikdy neprodávala: „Vysloveně si přál, aby Bertramka zůstala v rodině, což byla vlastně jeho prosba na Ivanu, která už v té době byla její majitelkou."

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
21. 5. 2022 • 23:23

A proč nepozvat "milé příznivé duše" na diskotéku rovnou na Bertramku? Ať je vesele ! Bude tam - Miuek, Petl, Táňa, Dušan, Majka, Iveta.. Kauel tam bude !! Třeba ho také někdo uvidí. Jako malý duch Casper – kdoví, co všechno ten už viděl a slyšel.

-bello-
21. 5. 2022 • 00:00

Ta Kluková má dost!
Blbka samá zdrobnělinka!
A vůbec škoda slov ! Jak se pečuje o odkaz ?
(Prej Bertamka ! Smíchov je to a je to ulice Nad Bertramkou.)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.