Gregorová v šoku z přešité kolegyně: MIMIKA ŽÁDNÁ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gregorová v šoku z přešité kolegyně: MIMIKA ŽÁDNÁ!

Hana Gregorová na křtu knihy.
Hana Gregorová na křtu knihy. (Blesk:Martin Hykl)

Devětašedesátiletá herečka zůstala jako opařená během natáčení seriálu. Na plac totiž přišla úplně jiná osoba, než kterou poznala při castingu. Může za to plastická operace!

„Myslím si, že mě vrásky nevadí. Vždyť vím, kolik mi je. Vůbec to neskrývám. A když úpravy někomu dělají dobře, tak proč ne. Bohužel jsem zažila, že v jednom seriálu přeobsadili herečku, protože přišla a byla úplně jiná než na castingu. Mimika žádná. Ale když to někomu pomůže, ať to dělá. Směju se, když to udělá třicetiletá holka. To mi připadá, že je fakt brzy ," domnívá se Hana Gregorová

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...

„Ale obecně nejsem proti kosmetickým zákrokům. Říkám si už léta, že bych se klidně nechala natáhnout! Zaprvé se ale bojím. A zadruhé si říkám: A k čemu? A proč? Co, že budu mít nataženou bradu? Občanku mi nikdo nevymění. Tam je stejně ten rok narození, takže je to vlastně zbytečné," uzavřela téma plastických operací charismatická Hana na webu iDnes.cz.

Životní zpověď Karla Gotta! A Gregorové konečná tečka za minulostí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5348500
18. 5. 2022 • 09:19

Já si myslím, že proč ne, pokud chce někdo vypadat lépe a nebýt svraštělý jak starý Indián. Je to každého věc a v dnešní době jsou možnosti jak se vylepšit. Pokud chce Greg. být uvadlá, at´je, ale většina hereček, zpěvaček jsou upravované, i když to nikdy nepřiznaly, ale nikdo nevypadá mladě v 70 bez úprav, to mi věřte.A i muži mají nárok vypadat dobře, proč ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.