Sexuolog Radim Uzel (†82): Bude radit mužům i po smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sexuolog Radim Uzel (†82): Bude radit mužům i po smrti

Radim Uzel věděl, že se uvedení reklamy už nedožije...
Radim Uzel věděl, že se uvedení reklamy už nedožije... (Foto Simply You a ara)

Modrý svetr, modré ponožky, bílé sako a sexy dívka v minišatech po boku. Tak se ukázal před kamerou těsně před smrtí náš nejslavnější sexuolog Radim Uzel (†82).

Přestože už bojoval s rakovinou jícnu a žaludku a nebylo mu vůbec hej, řekl si, že ještě trošku poškádlí mužské pokolení. Osmnáct let mužům v TV reklamách doporučoval přípravek ArginMax na potenci a erekci. A řekl si, že s tím nepřestane ani po smrti. „Rozhodl se, že bude řídit erekci mužů z nebe,“ svěřil Aha! s úsměvem jeden blízký Uzlův přítel. A jeho slova potvrdil i Jiří Kašpárek ze společnosti Simply You, která sexuologovu poslední reklamu natáčela.

„Bylo to asi tak před dvěma měsíci. Chceme ale dodržet pietní lhůtu a reklamu nasadíme někdy v polovině června,“ říká Kašpárek. „A přesně na tohle se Radim moc těšil. Umře, veškerá reklama s ním se stáhne a až to nebude nikdo čekat, objeví se v televizi a začne opět mužům řídit sexuální život,“ pokračoval zdroj Aha! s tím, že Uzel miloval glosovat sexuální život. A tu chuť mu nevzala ani zákeřná nemoc, se kterou se statečně pral a které podlehl 2. května v motolské nemocnici.

Zemřel Radim Uzel (†82): Těžký průběh covidu a rakovina žaludku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.