Soukalové slova o rozvodu: NÁVRAT KE STARÉ LÁSCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Soukalové slova o rozvodu: NÁVRAT KE STARÉ LÁSCE

Všechno je jinak?
Všechno je jinak? (Barbora Reichová (Sport))

Bývalá biatlonistka, dnes moderátorka Showtime, Gabriela Soukalová (32), promluvila o bouřlivém rozvodu. Drama sice ještě není u konce, Gabriela ale zůstává v klidu, věří totiž ve spravedlnost. 

„Jestli v něco věřím, tak to je spravedlnost. Ona přijde v nějaký formě, jestli to bude v soudní formě, nebo v nějaký jiný, uvidíme. Věřím, že vše je, jak má být. Vesmír to nějakým způsobem zařídí tak, ať je to spravedlivý,“ vyjádřila se k rozvodu pro eXtra.cz Soukalová

Já a sport: Gabriela Soukalová o momentech absolutního štěstí

Video se připravuje ...

Evidentně se bývalým manželem, badbintonistou Petrem Koukalem (36), už netrápí. Radost jí dělá malá dcerka Izabela, kterou má se svým druhým partnerem Milošem. Ten jí podle jejích slov stojí obrovskou oporou a o malou se umí skvěle postarat. „Partner velmi pomáhá. Jsem vděčná za to, jakou situaci máme. Je to to nejhezčí, co mě v životě potkalo,” přiznává Soukalová. Díky podpoře Miloše a babiček se také mohla vrátit brzy je své staré lásce - a tou je práce!

„Jsem ráda, že lidi zase mohu provázet společenskou rubrikou a také je uvést do něčeho pozitivního v dnešní době, která není až tak veselá. Je to i pro mě takové hezké odreagování. Snad to tak vnímají i diváci,“ říká o svém návratu na obrazovku. 

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.