Lucie Benešová si splnila sen: Na chalupě má lázeň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Benešová si splnila sen: Na chalupě má lázeň!

Benešová ukázala chalupu.
Benešová ukázala chalupu. (Instagram)

Ve volném čase prchá Lucie Benešová (47) alias servírka Róza ze Slunečné z velkoměsta do přírody. S manželem Tomášem Matonohou (50) si pořídili chalupu v Jizerských horách a neustále ji zvelebují.

Herečka se teď pochlubila luxusní koupelnou, kterou nazvala lázeňsko chalupářskou. Rohová vana s dřevěným obložením a kamenným umyvadlem vypadá moderně, avšak v žádném případě nenarušuje ráz horské chaloupky. „Sen o mé vysněné koupelně se mi konečně o víkendu splnil,“ pochlubila se Lucie několika snímky. „Lázeňsko chalupářská pohodička jedna báseň. Koupelna je hotová a já jdu slavit,“ prohlásila herečka a hupsla do vany i se sklenkou červeného vína.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...

Útulnou chalupu dává Lucie dohromady postupně. Za sebou už má rekonstrukci kuchyně ve venkovském modrobílém stylu a novou podobu také dostalo venkovní posezení na zahradě. Na celkové proměně se mimo odborníka Davida Dlabala, na něhož nedá herečka dopustit, podílí samozřejmě celá rodina. Lucie má s Tomášem dospívajícího syna Štěpána (16) a dceru Lauru (10). Společně pak adoptovali Sáru (22). Do zvelebování venkovského sídla se zapojuje také syn Lucián (24), kterého má Benešová z předchozího vztahu s hercem Filipem Blažkem (48).

Bydlení s Markétou Mayerovou: Lucie Benešová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.