Ten jí dává! Benešová přiznala strasti se synem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ten jí dává! Benešová přiznala strasti se synem

Syn Lucie Benešové a Tomáše Matonohy drasticky změnil image
Syn Lucie Benešové a Tomáše Matonohy drasticky změnil image (Instagram, archiv)

Herečka Lucie Benešová (47) je maminkou čtyř dětí, a tak je zřejmé, že ji nic jen tak nerozhodí. S humorem jí vlastním bere manželka Tomáše Matonohy (51) i teenagerské rozmary svého syna. A ráda se pochlubí i na Instagramu. 

Patnáctiletý syn Štěpán herečku nešetří a občas jí připraví pořádné překvapení. Zvlášť, když se rozhodne ohromit svým dílem komisi na talentových zkouškách!

„Ach bože, dorazím domů a najdu Mojí milovanou rohovou vanu v tomhle stavu a nejde to dolů!!!! Proč? Náš Štěpíček se rozhodl, že už nechce být ekonom a zkusí umělecký výtvarný směr a připravuje se na zítřejší talentovky a tvořil umělecký obraz, kvůli kterému musel posprejovat a nabarvit vanu... no a nejde to dolů a už vůbec né lehce, tak snad se aspoň zítra dostaneš, ty náš synku nezbedný. Jdu shánět spešl ředidlo, Štěpa tvoří a nemá na to čas, veselý barevný den všem! Hlavně klid a humor,„ podělila se na Instagramu a přidala fotku koupelny, kterou v takové parádě nechce objevit skutečně žádná matka. 

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...

Druhý den přišel update. „Takže jsem během dneška tajně doufala,že tu vanu dá Štěpíček dohromady čističema, co jsem mu sehnala (děkuji vám za tipy, snad je někdy vyzkouším), přijdu z roboty orvaná, otevřu dveře koupelny,že půjdu po celém dni do vany a ejhle…ještě přibyl umělecký novinový obsah a víc barev v celé koupelně.Jestli se ten chlapec zítra nedostane tak ať mi nechodí na oči," připsala zoufale. 

Našli se ale i tací, kteří jeho talent ocenili. „Chlapec má vkus, vidím druhou fotografii a první co mi evokuje, je 2001 Vesmírná Odysea. Takže za mě poklona, inspirovat se Kubrickem rozhodně není na škodu. Spíš na něj buďte pyšná.“ napsal například jeden ze sledujících.

Bydlení s Markétou Mayerovou: Lucie Benešová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.