Lucie Benešová slavila narozeniny: Velká rodina à la Hujerovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Benešová slavila narozeniny: Velká rodina à la Hujerovi

Lucie Benešová
Lucie Benešová (archiv Blesku)

Své 48. narozeniny oslavila Lucie Benešová. Oblíbená barmanka Róza z primáckého seriálu Slunečné vypadá skvěle a mezi všemi členy rodiny – a že jich je požehnaně! – jen zářila. Jen málokdo by řekl, že už je babičkou...

Lucie se pochlubila snímky ze zahradní party i se záplavou květin, kterými byla jakožto oslavenkyně obdarována. „Tak už je mi zase o rok víc. Děkuji všem za krásné dárečky. Jste moje zlata,“ napsala herečka od stolu, kde se sešli všichni potomci, manžel a herec Tomáš Matonoha (51) i Lucčini rodiče. Sešlost tak trochu připomínala klan Hujerů z legendárního filmu Marečku, podejte mi pero (1976). Nechyběla ani malá princeznička Melánie, díky níž se stala Lucie v květnu babičkou. Prvního vnoučete se dočkala od dcery Sáry (23). Tu si Lucie s Tomášem v roce 2007 coby sedmiletou holčičku osvojili, protože chtěli malé slečně ukázat, co je láska a co znamená slovo rodina.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...

Následují vnoučata

Lucie vždy toužila po velké rodině, a to se jí také splnilo. Z prvního vztahu s hercem Filipem Blažkem (49) má syna Luciána (25), jehož na oslavu doprovodila krásná manželka Anežka. S Tomášem pak mají syna Štěpána (16), dceru Lauru (10) a osvojenou Sáru. Potomci jsou už kompletní, teď se budou herci těšit jen na další vnoučátka.

Bydlení s Markétou Mayerovou: Lucie Benešová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.