Chantal se prořekla! Utajený spor mezi Bolkem a synem Vladimírem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chantal se prořekla! Utajený spor mezi Bolkem a synem Vladimírem

Chantal o svém synovi - nemůže s ním hrát!
Chantal o svém synovi - nemůže s ním hrát! (Profimedia)

Osobní vztahy na pracovišti jsou poněkud citlivou záležitostí, a to jak u vztahů milostných, tak i těch rodinných. Že nemusí dělat dobrotu, aby se blízcí lidé setkávali dennodenně a sdíleli spolu i pracovní závazky, ví i herečka Chantal Poullain (65).

Práci a rodinu je třeba oddělovat. Za tím si stojí Chantal Poullain, která si nedovede představit hrát po boku svého syna, herce Vladimíra Polívky (32), a to především na divadelní scéně. „Točit film, to je o něčem jiném, ale to divadlo... To jste na jevišti, je to dlouhé období zkoušení a tak dále,“ objasnila v talk show 7 pádů Honzy Dědka svůj postoj.

Bolek Polívka o svém projektu Zamrzlé úsměvy a přání do nového roku

Video se připravuje ...

Co se hraní s maminkou týče, podobného názoru je i sám Vladimír. „Já mám s rodiči obrovsky vřelý a hluboký vztah, ale hrát s mámou, to by muselo být opravdu nějak dobře vymyšlené. To bychom se dostali do takových dramat... To by ani Ibsen nezvládl,“ cituje herce magazín Sedmička.

Naproti tomu mu ale hraní s otcem Bolkem Polívkou (72) problém nedělá a naopak. Však se taky Bolek se svými dětmi objevuje na divadelní scéně i před kamerou a je vidět, že rozdíly mezi osobním a pracovním světem příliš nevnímá. Koneckonců je to vlastně příležitost, jak se s dětmi častěji vídat.

Bolek Polívka s rodinou na premiéře filmu Karel: S Gottem jsem zpíval v Manéži!

Video se připravuje ...

„My jsme si to zčásti udělali proto, abychom se vídali,“ okomentoval Vladimír své působení ve hře Šašek a syn. „My se i na tom jevišti umíme pohádat, pak se spolu hodně zasmějeme,“ dodal Vladimír Polívka, na něhož maminka Chantal prozradila, že ne vždy byly vztahy mezi ním a otcem idylické. „Vím, že s Bolkem měli velké krize,“ nastínila Poullain, do detailů však nezacházela.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.