Monika Binias se opět pustila do dcery: Lže a podvádí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Monika Binias se opět pustila do dcery: Lže a podvádí!

Monika Štiková se svou dcerou Charlottou.
Monika Štiková se svou dcerou Charlottou. (Instagram, Facebook)

Vypadalo to, že Monika Binias (49) se se svou dcerou Charlotte Štikovou (25) usmířila. Opak je však pravdou. Monika totiž nedávno na sociálních sítích dceru obvinila z drsného podvodu. O co šlo?

Charlotte Štiková (25) už nějakou dobu cvičí a snaží se zdravě stravovat. Se svými fanoušky na sociálních sítích samozřejmě všechno sdílí. Nemohla se tak nepochlubit, že za půl roku shodila neuvěřitelných 40 kilogramů! Její maminka ale všechny vyvedla z omylu.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

„Charlotte má podvázaný žaludek,“ napsala Monika na svůj profil a dodala, že tuto informaci má přímo od dcery. „Zveřejnila jsem to, protože jsem si všimla, že se píše, jak Charlotte nádherně zhubla. To, že má podvázaný žaludek, vím přímo od Charlotty. Nemá se za co stydět, ale neříká pravdu, to se mi nelíbí,“ svěřila se Binias pro Expres.cz. Podle ní by se některé dívky mohly snažit Charlottin „úspěch“ napodobit a vedlo by to k fatálním následkům.

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 2. 2022 • 12:01

Já tu rodinu neznám, nevím , kde se to tady vzalo mezi VIP, najednou jsem koukala, že Kokta má mladou a nějaká rodina Štikových je v rozkladu .Pustila jsem si nějaké video, tam malý Quentin nosil ještě plíny a skrz ně se podělal.Jak oni tam mluvili, omdlela jsem.Něco mezi světskými a kanálem. To dítě to slyšelo.
Pak jsem koukla na vide, kde se stará vdává.Vypadalo to, jak ruská svatba . Kokta má od své ex Partyšové zákaz vodit si domů svého syna a celá ta smečka je pro mě nepochopitelná. Stará Štika se snaží přes žaludek dcery varovat před anorexií?

janapi
6. 2. 2022 • 08:51

To zda má Chartotte podvázaný žaludek je čistě její osobní věc a pokud to sdělila matce...tak určitě ne s úmyslem vykecávat to na každém rohu. Ono i u tohoto zákroku se musí dodržovat určitá dieta - jinak by byl zákrok na 2 věci. A když chce být pí Monika ta pravdomluvná...zas nás hodně má v paměti její časté líčení-že jedou do jejich vily v Řitce a zapomenula dodávat slůvko - pronajaté; stejně jako líčení, že jedou na exkluzivní dovolenou k moři ...ale opomenula že s rití plnou dluhů!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.