Růžičková už toho má dost: Co je komu do toho?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Růžičková už toho má dost: Co je komu do toho?!

Andrea Růžičková oslavila výročí - osm let od prvního rande s manželem
Andrea Růžičková oslavila výročí - osm let od prvního rande s manželem (Instagram)

Sympatickou herečku Andreu Růžičkovou (37) si můžete pamatovat ze seriálu Vyprávěj nebo Ordinace v růžové zahradě. Dvojnásobná maminka se nedávno ohradila proti nevhodným komentářům týkajících se kojení.

Pokud sledujete Andreu Růžičkovou (37) na sociálních sítích, určitě víte, že rodina je pro ni na prvním místě. Nedávno ji proto rozčílily nevhodné připomínky na to, že svého téměř dvouletého syna stále kojí. „Také jsem si ještě předtím, než jsem měla tuto životní zkušenost, myslela, že je to už prostě MOC, od jistého věku. Ale od jakého??? Kdo je ten, co ti určuje hranici normálnosti?“ svěřila se Růžičková na svých sociálních sítích, jak uvádí deník Blesk.cz.

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...

„Dokonce jsem se setkala i s takovým pohledem na věc, že takto ubližuji vlastnímu dítěti, protože je na mně závislé. No… a i kdyby, tak co je tomu druhému do toho?“ pokračovala rozčílená herečka. Těžko říct, zda tímto příspěvkem proud nevhodných připomínek zastavila, ale třeba to někomu otevřelo oči.

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.