Gottová oslnila v zahraničí: Módním kritikům vyrazila dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Gottová oslnila v zahraničí: Módním kritikům vyrazila dech!

Ivana Gottová na premiéře filmu Karel.
Ivana Gottová na premiéře filmu Karel. (profimedia.cz)

Ivana Gottová (45) se nedávno objevila v Bratislavě, kde se konala slovenská premiéra filmu Karel. Našim sousedům vyrazila dech!

I když vdova po Karlu Gottovi (†80), Ivana Gottová (45), prožívá bezpochyby stále těžké chvíle, nedává to znát. Na slovenské premiéře filmu Karel jí to moc slušelo, módní kritici jí neměli co vytknout. „Ivana Gottová vypadala skvěle. Ukázala se v maxi sukni s černou blůzkou a volánky," vychválili Ivanu módní kritici webu pluska.sk.

Vdova Ivana Gottová na slovenské premiéře filmu Karel.

Ostuda hrobu Skořepové! Kde je urna? A kritika dcer Gotta k filmu o něm

Video se připravuje ...

Jak píše web stars24.cz, včerejší premiéru dokumentárního filmu měli možnost vidět především známé osobnosti. Dnes do kin můžou vyrazit úplně všichni. „S radostí mohu oznámit, že slovenská premiéra dokumentu Karel bude 11. 11. Třeba se potkáme v Bratislavě," napsala na sociální sítě Gottová.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
17. 11. 2021 • 12:30

Možná si myslí, že v těch praskajících šatech je sexy. Jen aby ji někdy nevypekly a neruply při nějakém významném vystoupení.

-bello-
17. 11. 2021 • 10:30

to: mbmb
proboha přestaňate už opakovat tady v Česku tu mantru o Francouzích a jak Francouzky jsou šik.To možná bylo v době Coco Chanel a nějak to někdo začal trousit a je z toho fakt ?
V Paříži se koncentrovali umělci, malíři, básnící , muzikanti ale i oděvní značky, protože to byl jediný povolený nekontrolovaný umělecký bordel v Evropě. Ale byl neškodný.
Dnes je škodný a nic, než hidžbád tam nevidíte.Francouzky chodí tradičně v sukni na gumu a ležér triku a dávno nemají šmrnc.O Slovenkách se říkalo, že mají módu v oku , ale možná jen tam u nich.Co vidím tady v Praze nic extra tedy opravdu není, až na návštěvu puty čaputy, ta nikdy, něž těsně praskající šaty neoblíkne

jity
16. 11. 2021 • 12:01

Mě se líbí jak chodí oblékaná Babišová, k té by se měla chodit radit co se týče módy. Babišová neudělala ostudu ani když byla s manželem v Bílém domě. Trumpové stačila.

fido2
14. 11. 2021 • 08:58

Dá se shrnout do jedné věty ...vypadá jako strašák do zelí. To se zbláznila?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.