Patrasová vytočená doběla: Felix ze mě udělal krávu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Patrasová vytočená doběla: Felix ze mě udělal krávu

Dáda cítí křivdu
Dáda cítí křivdu (Machan, Klejch, Tran)

Je šťastná, že její manžel, který skončil s tzv. malou mrtvicí v nemocnici, je už doma a v pořádku. Zároveň je ale Dáda Patrasová (65) na Felixe Slováčka (78) pěkně naštvaná. „Udělal ze mě krávu,“ prohlásila.

Když se totiž dozvěděla, že její muž leží s přechodnou ischemickou atakou mozku v písecké nemocnici, chtěla za ním okamžitě jet. Překousla i fakt, že manžel zkolaboval v přítomnosti exmilenky Lucie Gelemové (38), když s ní jel na výlet.

Slováček promluvil o kolapsu: Malá mrtvice! A Kaiser se mění k nepoznání

„Měla jsem o Felixe velký strach, vždyť je to můj manžel, kterého mám pořád ráda,“ říká Dáda. Vyrazila okamžitě pro jablka, která Felix miluje, a zavolala mu, že za ním jede. A dostala ledovou sprchu. „Řekl mi, ať mě to ani nenapadne, že se nechce rozčilovat a že za ním stejně chodí denně paní Gelemová. Tak to mě dost rozčarovalo. Kdo už jiný by za ním měl jet než jeho právoplatná manželka, se kterou žije 40 let?“ táže se nechápavě Dáda, která nakonec nikam nejela. „Nenechám se přece odněkud vyhazovat,“ podotýká s tím, že i tohle všechno by přešla. Neobtěžoval se Felix potom ale do médií řekl, že za ním byly Lucie i jeho dcera René (44) z prvního manželství a že za ním chtěly vyrazit i děti Anička (26) s Felixem ml. (38), těm ale vysvětlil, že je zbytečné kvůli půlhodince jezdit takovou dálku a že mu je už dobře.

„A že by se zmínil, že jsem za ním chtěla vyrazit já, tak to už se neobtěžoval. Udělal ze mě takhle na veřejnosti pěknou krávu,“ komentuje rázně Dáda, která se pak uklidnila a byla na Felixe, když jí v pondělí zavolal, že ho z nemocnice veze do Prahy opět exmilenka Lucie, jak med. „Přešla jsem i to, že Felix dal té paní k dispozici náš společný mercedes,“ říká Dáda s tím, že poté, co Gelemová přivezla Felixe do Prahy, Slováček šel na večeři s dcerou Aničkou.

„Potom přišli domů a přinesli mi naprosto báječnou večeři. Felix vypadal dobře, Anička taky, tak jsem byla spokojená,“ svěřila Dáda. Den nato ale saxofonista prohlásil, že lékaři mu nejenže nezakázali sex, ale naopak mu ho doporučili – a čím víc, tím líp. „A to mě už dostalo. O Lucii Gelemové říká, že k ní má vztah jako ke dceři. Možná tedy má kromě mne ještě další přítelkyně,“ přemítá Dáda.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5518169
18. 10. 2021 • 20:34

vy ste totálny úbožiak a vôl, to je býk bez guli

Uživatel_5518169
18. 10. 2021 • 20:32

Každá východniarka by houž dávno kopla do zadnej časti tela a kašlala ma majetok, veď do hrobu si ho nezoberie a do nemocnice by som ver neutekala,ˇkto chce kam pomôžme mu tam

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.