Slováčkova nemoc srovnala rodinu? Dcera je vděčná EXMILENCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slováčkova nemoc srovnala rodinu? Dcera je vděčná EXMILENCE!

Anička Slováčková přehodnotila situaci
Anička Slováčková přehodnotila situaci (David Kundrát, Mária Rušínová)

Strach o tatínka si prožila Anička Slováčková (26), když Felixe Slováčka (78) postihla za jízdy autem mrtvice. Prostřednictvím Aha! poděkovala záchranářům, ale i jeho expřítelkyni Lucii Gelemové (38), se kterou se nikdy moc nemusela.

Hudebníka za volantem v jižních Čechách přepadla před dvěma týdny náhlá nevolnost. „Točila se mi hlava, myslel jsem, že to souvisí s krční páteří. Pak se mi ale chtělo zvracet, tak jsem raději sjel ke krajnici,“ popsal událost Slováček během projektu Čas je mozek, který pořádá Dopravní podnik Praha.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...

Expřítelkyně Lucie Gelemová (38), která jela v autě s ním, zavolala okamžitě sanitku, která ho odvezla do nejblizší nemocnice v Písku. To pořádně vyděsilo jeho dceru Aničku, která se ještě dnes třese při pomyšlení, co vše se mohlo stát. „Jsem opravdu vděčná záchranářům a věřím, že i kdyby u toho Lucie Gelemová nebyla, tak by si dokázal zavolat sanitku. Tatínek umí uvažovat s klidnou hlavou. Ale jsem Lucii vděčná za to, jak zareagovala, za to bych byla vděčná každému,“ přiznala Anička na otevření kadeřnického salonu. Když si Felix našel milenku, nebyla z toho nadšená. „Já nechci nikoho urážet, ale neznám tu paní. Nepotřebuji ji ani znát, a to mi k životu stačí. Samozřejmě bych byla radši, kdyby to byl někdo jinej, ale nechci dělat zlo a kazit si karmu,“ prohlásila Anička. I ze strany Gelemové mezi nimi byly vztahy na bodu mrazu. „Mohu říct, že jsem učinila několik pokusů o sblížení. Ty se ale bohužel nesetkaly s žádnou pozitivní odezvou,“ uvedla už dříve Gelemová, která sedmiletý vztah ukončila letos v květnu. Ale i nadále se s muzikantem stýkají.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 10. 2021 • 23:43

Slečna Slováčková je úplně blbá!
Děkuje štět-ce , že si opět odvážela jejího tátu / možná s Viagrou v žaludku / a stihla mu zavolat záchranku!
A slečna Gelemová je taky extra třída.Normální člověk by ho dovezl do nemocnice, ale to ona né, ona zastaví auto a radši čeká až přijede záchranka!
Obě slečny si můžou podat ruku. S chytrostí jsou na tom stejně.Vsadím boty / mám drahé / , že na vánoce už budou péct " perníčky " společně. a Slováček sdělí médiím, jak je na tom se sexem.
Bóže to je rodinka

blamal
23. 10. 2021 • 09:20

Ta mala Slovackova intenzitou a hlavne zavaznosti svych sdeleni 🤣 pomalu saha Dominice Gottove na paty. Myslim, ze i v tomto pripade plati zlate pravidlo: Mlceti zlato. Slecna taky neni moc chytra a bylo by fajn, kdyby tak casto neplacala nesmysly.

mbmb
23. 10. 2021 • 09:10

Nuda a nikoho ty denní zprávy podávaných za účelem výdělku nezajímají ani od sislave Zagorové a Tondy Slovácka !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.