Slováčková: Šikana, ze které mrazí. RODIČE JI V TOM NECHALI? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slováčková: Šikana, ze které mrazí. RODIČE JI V TOM NECHALI?

Anička Slováčková byla na všechno sama
Anička Slováčková byla na všechno sama (Instagram)

Jako dítě slavných rodičů rozhodně neměla na růžích ustláno. Už od deseti let byla pod palbou té nejostřejší kritiky. Nakonec to odneslo i její zdraví. 

Mladá zpěvačka Anna Slováčková začala být vidět poměrně brzo. „Když jsem byla malá holka, psalo se o tom, že jsem baculatá, nebo rovnou tlustá a neusměvavá. Rodiče to tehdy příliš neřešili, zřejmě nebylo jak,” prozradila pro Lifee. 

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...

„Ve škole jsem dostávala taky kapky. Dokonce mě přišel chránit i brácha, který nakráčel do školy v kožené bundě a pohrozil, že jestli se urážky budou ještě opakovat, tak je vyřeší osobně. Pak se vše trochu zlepšilo," prozradila také. 

Neustálé narážky na váhu vyústily v drastické diety. Anička si přivodila žaludeční problémy. Dnes už se bere taková, jaká je a snaží se bojovat proti zlreslenému vnímání ideálu ženské krásy.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
defakto
8. 11. 2021 • 06:30

... Anča je obyčejná husa , dělá ze sebe chudinku protože jí v dětství někdo šlápl na kuří oko , nějak jí nedochází že bez svých rodičů by po ní ani pes neštěkl !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.