KOUSEK OD SMRTI! Slováčkovi do mozku putovala krevní sraženina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

KOUSEK OD SMRTI! Slováčkovi do mozku putovala krevní sraženina

Felix Slováček přiznal, že prodělal mrtvici: Ze špitálu s exmilenkou! Můžu mít sex dle libosti, culil se
Felix Slováček přiznal, že prodělal mrtvici: Ze špitálu s exmilenkou! Můžu mít sex dle libosti, culil se  (Robert Klejch, archiv)

Po čtyřech dnech hospitalizace Felix Slováček (78) opustil JIP Neurologického oddělení Nemocnice Písek. „Byla to prý tranzitorní ischemická ataka mozku,“ prozradil Aha! saxofonista, kterého z nemocnice odvezla jeho exmilenka Lucie Gelemová (38).

Krevní sraženina, která putovala tepnou směrem k mozku, byla naštěstí malá a po cestě se, jak svěřil Slováček, rozpustila. Teď prý bude muset užívat prášky na ředění krve, které se používají k léčbě krevních sraženin a jsou prevencí cévní mozkové příhody. 

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Jinak je mi ale hej a už se nemůžu dočkat, až se svým bigbandem budu v Českém rozhlase v Karlíně natáčet novou desku. To bude pro mě daleko účinnější léčba, než nějaký prášky na ředění krve,“ prohlásil Slováček a s úsměvem zdůraznil: „V nemocnici mi řekli, abych se choval, jako by se nic nestalo. A v sexu se prý omezovat nemusím, naopak.“ 

Ze špitálu si ho vyzvedla výtvarnice Lucie, která bydlí nedalo Písku. „Odveze mě do Prahy a večer jsem domluven s dcerou Aničkou, že spolu jen ve dvou půjdeme na večeři. A moc se těším,“ svěřil včera Aha! Felix těsně před propuštěním z nemocnice. O své manželce Dádě Patrasové (65), která podle něj má problém s alkoholem, se vůbec nezmínil. Dokonce jí zakázal, aby ho přijela o víkendu do nemocnice navštívit.

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
13. 10. 2021 • 17:52

on ten Slováček je obyčejný chu....... Ještě že to nemůžu mít doma, ten by letěl

-bello-
12. 10. 2021 • 23:45

Myslím si, že 90 % lidí není takový póvl, aby dávali svým dětem a ex manželce přes veřejnost info o svém sexu. Slováček řekl, co mu nakukala Gelemová, aby Patrasovou naštvala. To je jasný, jako facka! A Gelemová je blbá, jako pučtok, když si myslí, že veřejnost prostatický poklopec toho dědka zajímá!
V každém případě má český národ 2 ženské postavy, které jakoby čekají na medaile Jiřiny Šiklový
Máme národní vdovu Gottovou a máme národní hrdinku Gelemovou!

defakto
12. 10. 2021 • 11:19

... dědkovi nic nezakázali , protože ví , že už nemá smysl mu něco zakazovat !

aveneta
12. 10. 2021 • 09:37

Budiž mu přáno se uzdravit.... ale pravda je bohužel taková, že jiný běžný senior tzv. Franta s Kolbenky by asi tak vysokou péči nedostal jako ony "celebrity" jediná spravedlnost na tomto světě je, že i přes významnost, peníze atd. má každý tu svojí "svíčku"

kathynka
12. 10. 2021 • 09:27

Tak ten má dost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.