Studená sprcha pro Gottovou: Nejlepší přátelé řekli NE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Studená sprcha pro Ivanu Gottovou: Nejlepší přátelé řekli NE

Předpremiéra filmu Karel v Plzni - Ivana Gottová s Olgou Špátovou
Předpremiéra filmu Karel v Plzni - Ivana Gottová s Olgou Špátovou (CNC_Marek Pátek)

Začátkem října proběhne premiéra dokumentu o Karlu Gottovi (†80). Na ni pozvala Ivana Gottová (45) Mistrovy dlouholeté kolegy i přátele. Dva z nich si ale premiéru nechají dobrovolně ujít. Proč tomu tak je?

Od smrti Slavíka uběhly už téměř dva roky, bolest ze ztráty blízkého člověka nicméně u některých stále setrvává. I proto se někteří jeho blízcí rozhodli vynechat premiéru dokumentu Karel.  „Karel mi strašně chybí a já se bojím vidět záběry, jak odchází, jak mu dochází síly. Nedokážu to, nechci u toho brečet. Nechci se vnitřně trápit,“ prozradil deníku Blesk saxofonista Felix Slováček (78).

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...

Svou nepřítomnost na premiéře potvrdil ze stejného důvodu i hudební producent František Janeček (77): „Viděl jsem trailer a mě to drtí. Pořád mě to bolí,“ přiznal. Premiéra očekávaného dokumentu je plánovaná na 5. října. Zda si oba pánové své rozhodnutí nakonec rozmyslí, je zatím ve hvězdách.

František Janeček se pyšní dcerou Emily (13): Zpívá v muzikálu Robinson Crusoe!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Elis Zeman
27. 9. 2021 • 12:51

@Hanainge
Ty jelito jedno, přestaň už prudit s tím blábolem a nesmyslem. Jsi duševní mrzák! Neotravuj tady všechny! Já sice žádná fanynka Gotta nebyla a nejsem, ale toto je i na mne moc. Jdi se léčit!

illenne
24. 9. 2021 • 14:42

Ty výmluvy obou pánu jsou divné. Když jim zemřou jejich blízcí, tak také nepůjdou na rozloučení? Když měli z Karla Gotta, tak to přispěchali. Ještě, že jsou lidé, kteří jeho památku uctí .

illenne
24. 9. 2021 • 14:40

Tahle osoba nemůže být v pořádku. Vždy stejné hloupé kecy. Pište se co chcete. Já mám Ivanu Gottovou moc ráda a Karel Gott žádnou ženu z Německa nemiloval. Miloval svou Ivanu a všechny své dcery. Jděte už do háje s těma blábolama. Ještě, že Ivana Gottová si z takových řečí nic nedělá.

blamal
21. 9. 2021 • 08:10

Tak hlavne ze se sypou pani vdove, ktera ma furt malo a srdce ji ani film, ani kniha nerve.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.