Bebarová z Peče celá země o vyhazovu: Dozvěděla jsem se to až z novin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Bebarová z Peče celá země o vyhazovu: Dozvěděla jsem se to až z novin!

Peče celá země - 1.řada
Peče celá země - 1.řada ( Pavel Machan, archiv ČT)

Nové díly pořadu Peče celá země už míří do střižny, ovšem s jednou velkou změnou! Oblíbená cukrářka Mirka van Gils Slavíková (60) musela z kola ven. A šok to byl nejen pro ni, ale i pro moderátorku Terezu Bebarovou (45). O Mirčině vyhazovu se totiž dočetla až v tisku!

Nepříliš šťastný tah České televize s odejitím věčně usměvavé a barvami vlasů hýřící cukrářky rozesmutnil diváky i moderátorku, která s ní trávila hodně času během natáčení.

Jen jedna řada

„O Mirčině odchodu jsem se dozvěděla z novin. Mrzelo mě to, ovšem nic bližšího jsem se o tom nedozvěděla,“ svěřila deníku Aha! bývalá Světlana z nekonečného seriálu Ulice během křtu své knihy Čas na TeBe, jež je plná skvělých receptů. „Každopádně jsme všichni nasmlouvaní pouze na jednu řadu a i v britské verzi běžně dochází ke změně jak moderátorů, tak porotců,“ nastínila Tereza možné vysvětlení, proč byla Mirka z pořadu stažena.

Rozhodnutí ČT

Na Kavčích horách prý držitelce francouzského titulu Professeur en Sucre d’ Art (profesor sladkého umění) ani nenabídli pozici odborného garanta. „To rozhodnutí nebylo její, bylo z České televize,“ potvrdil Aha! Mirčin manažer David Brázda. Naštěstí pro diváky zbytek party zůstává. Můžeme se těšit na moderování nejen Terezy Bebarové, ale i Václava Kopty (56) a na odborný dohled Josefa Maršálka (39).

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...

Nová tvář

Do rozjetého vlaku se k původnímu triu přidá blogerka, spisovatelka a lektorka cukrářských kurzů Michaela Landová. „Myslím, že si diváci oblíbili nejen samotný formát, ale velký podíl na tom měli jistě i soutěžící, a hlavně porotci Mirka Slavíková s Josefem Maršálkem. Stejně spravedlivé a přínosné hodnocení a rady se budu snažit předávat i já,“ řekla již dříve nová porotkyně.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.