Bebarová po vyhazovu opět překvapila: Našla si nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bebarová po vyhazovu překvapila! Našla si nového chlapa

Tereza Bebarová
Tereza Bebarová (Jan Tůma, Martin Sekanina,)

Tereza Bebarová (45) na sociální síti přiznala, že má v životě nového muže, který jí velmi pomáhá a nemůže si ho vynachválit.

Po vyhazovu ze seriálu Ulice nesmutní, užívá si života a nechybí jí jiné pracovní nabídky. Tereza Bebarová také nedávno přiznala, že má v životě nového muže a nutno dodat, že tímto tvrzením mohla mnohé fanynky šokovat. Přišla snad krize v manželství a jejího muže nahradil jiný chlap? Ne! Tereza si totiž prý našla jenom „chůváka“.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...

„V mém životě se objevil nový muž! Uklízí, umeje si po sobě nádobí, je hodný k dětem. Kdo myslíte, že to je?... Holky a kluci, dosáhla jsem vrcholu rovnoprávnosti! Mám chůváka!“ svěřila se herečka a moderátorka. Záhadným mužem je prý pan Martin, který kvůli covidu přišel o práci. „Tak jsme mu ze srandy nabídli, jestli nám nechce občas hlídat děti, protože kvůli natáčení našeho pořadu máme doma spoustu práce... A světě, div se, on naši nabídku přijal… Je výbornej. Starší dceři pomáhá s učením, Ivan má s kým probírat mužská témata, takže idyla! Akorát nepřebaluje… Zatím...,“ prozradila svým fanouškům na Instagramu podle Blesku Bebarová.

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.