Obrovská rána pro Kačera! Manželka Nina Divíšková (†84) zemřela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obrovská rána pro Kačera! Manželka Nina Divíšková (†84) zemřela

Nemoc změnila Ninu Divíškovou k nepoznání. Její manžel byl z toho nešťastný.
Nemoc změnila Ninu Divíškovou k nepoznání. Její manžel byl z toho nešťastný. (Archiv Blesku)

Babička z Vyprávěj a herecká legenda Nina Divíšková už svůj boj s Alzheimerovou chorobou dobojovala. Podle webu Blesk.cz odešla dnes do hereckého nebe. 

Informaci o úmrtí manželky režiséra Jana Kačera potvrdila ČTK. Následně pro Blesk.cz i sám Jan Kačer (84): „Zemřela dnes po poledni, příčinu smrti zatím neznám, teprve ji bude určovat koroner,“ řekl zdrcený muž.

Divíšková se objevila ve filmu naposledy v roce 2016. Od té doby jí už zdravotní stav další natáčení neumožňoval. Její manžel si několikrát posteskl, jak trvdý dopad choroba na jeho ženu, která mu porodila tři dcery, má. „Nesnáším tu nemoc. Mám čím dál víc Ninu rád. Čím je hubenější, tím víc ji mám rád. Ale projevy nemoci, sobecké výkřiky a poroučení: ,Dej mně pivo, dej mně cigaretu!‘ A jak se opakuje, jak zapomíná…. To mě tak neobyčejně se*e, že na ni někdy i řvu,“ přiznal před časem. 

Paradoxní je, že režisér dlouhé roky kamarádí i s hercem Josefem Abrhámem (81). A že se teď oba krátce po sobě musejí vyrovnávat se ztrátou milovaných protějšků.

Kačer si chce znovu vzít Ninu Divíškovou! Tu první svatbu prý odfláknul

Video se připravuje ...

Nina DIvíšková se v Gymplu stala kartářkou.

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
miroslava13
22. 6. 2021 • 12:46

upřímnou soustrast rodině. pro paní Ninu už je ale dobře. život a touto chorobou není už život. člověk ani neví pomalu kdo je a kdo jsou ti okolo něj.

lotta
21. 6. 2021 • 15:24

Je to vždy smutné, když zemře člen rodiny. Ovšem jenom ten,kdo měl v rodině nemocného s Alheimrem ví, že je to ke konci úleva jak pro pacienta a hlavně pro rodinu. Každopádně je nutno napsat, že odešla další velká hvězda české divadelní a filmové kultury.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.