Seriál Einstein: Kotek a Zedníček museli pod kotel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Seriál Einstein: Kotek a Zedníček museli pod kotel!

Pavel Zedníček a Vojta Kotek
Pavel Zedníček a Vojta Kotek (Foto FTV Prima)

Při představě, že budou natěsnáni pod jednu litinovou vanu, se Pavlu Zedníčkovi (71) ježil knír a Vojtovi Kotkovi (33) všechny chlupy na těle.

„Víckrát bych to zažít nechtěl,“ přiznal nejhorší okamžiky natáčení seriálu Einstein představitel vědce Koeniga. Nebylo ale zbytí. Šlo jim o život. Tentokrát se na chvilku ocitne v roli zločince, dokonce vraha, sám šéfinspektor Ivan Urban. Právě zbraní Zedníčka byla prý totiž zastřelena mladá žena v baru. Geniální mozek Koeniga vymyslí, jak uniknout rozběsněným mafiánům, ale musí se schovat pod vanu. „Bez pomoci štábu by to nešlo. Opatrně ji na nás nakonec překlopili,“ popisuje Vojta.

Einstein: Vojtěch Kotek do toho skočí po hlavě

Video se připravuje ...

Trénink se zbraní

Pavel Zedníček přiznal, že si raději pro některé scény vzal lekci od poradců od policie. „Nebyl jsem ani na vojně, mám modrou knížku. Uniforma mi nic neříká. A vidíte, odříkaného chleba největší krajíc,“ postěžoval si herec. „Učili mě, jak držet pistoli, abychom nevypadali jak na špatném divadle,“ dodal. Taky prozradil, že se nechal při jedné scéně zastoupit. Ne že by se bál natáčení. Ale čekalo se na tmu, čas pokročil a Pavel potřeboval odjet do divadla. „Jak se zvedám po střelbě, to nejsem já,“ smál se Zedníček spokojeně. „Nic nepoznáte.“

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.