EINSTEINŮV VLASATÝ KAMARÁD KRYŠTOF: Strach ze seriálové mámy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Einsteinův vlasatý kamarád Kryštof: Strach ze seriálové mámy

Jan Lachnit a Vojta Kotek
Jan Lachnit a Vojta Kotek (Foto FTV Prima)

Touží být hercem, ale když se dostal do seriálu Einstein, přepadl ho stud a obavy. „Bál jsem se, že mě ostříhají,“ přiznal Jan Lachnit (11), který hraje malého Kryštofa, syna Anny Polívkové (42). „A taky jsem nevěděl, jak se mám k Anně chovat,“ prozradil.

Naštěstí se to všechno dalo rychle do kupy. Vlasy si nakonec nechal zkrátit o pár centimetrů sám a s Aničkou si brzy náramně notovali. „Byla na mě moc hodná a pomáhala mi,“ svěřil se Lachnit, jenž kvůli roli v Einsteinovi prošel třemi koly castingu.

Einstein: Vojtěch Kotek do toho skočí po hlavě

Video se připravuje ...

Legrace s Kotkem

Největší spříznění duší měl ale s Vojtou Kotkem (33), který hraje profesora Filipa Koeniga, prapravnuka Alberta Einsteina. „Užili jsme si při natáčení hodně legrace,“ zavzpomínal Honza na dobu před více než dvěma roky. I Vojta, který sám začínal jako dětská hvězda, svého malého kolegu chválil. „Není to žádné zpovykané dítě. Je moc šikovný a práce s ním byla fajn,“ řekl o něm Kotek.

Chci být hercem

Jan má za sebou pár reklam pro velké obchodní řetězce a malých rolí, tohle byla zatím jeho největší televizní příležitost. Touží v tom pokračovat. „Chtěl bych se herectví věnovat,“ prozradil své přání.

Einstein: Vojta Kotek obdivoval mrtvolu s pingpongovými míčky

Video se připravuje ...

Do třetice

Případy nesnesitelného génia měl při uvedení na obrazovku trochu pech. Napřed ho chtěla Prima nasadit loni v březnu, jenže zasáhl covid. Pak měl jít na podzim, ale nakonec se ve vysílacím schématu neobjevil. Dočkal se až letos na jaře.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.