Těžká zkouška pro Klusovou! Obhájí to před dětmi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těžká zkouška pro Klusovou! Obhájí to před dětmi?

Tamara Klusová
Tamara Klusová (Instagram: Tamara Klusová)

Ani pro ostřílené autory není jednoduché napsat úspěšnou knihu pohádek, Tamara Klusová (33) se ale výzev nebojí a rozhodla se stvořit vlastní pohádky a přispět s nimi do dětské literatury. Pár hotových už předala ke zhodnocení těm nejnáročnějším kritikům – svým dětem.

Že se manželka písničkáře Tomáše Kluse (35) odhodlala napsat knihu pohádek, nastínila v tomto záhadném příspěvku: „Někdy je pro člověka tak strašně moc i tak málo dní jako třeba dva a půl. To se pak dějí kouzla,“ naznačila Tamara Klusová. Ačkoli ještě nemá zdaleka vyhráno, za svými díly si stojí a zatím se s prací spokojená.

Lábuse zneužili v reklamě na potenci! A krvavá jatka u Kluse doma

Video se připravuje ...

„Knížka dostává první obrysy a já si těch několik pohádek poprvé četla v kuse nahlas. V tu chvíli jsem cítila radost. Ta z nich doufám bude jednou cítit, až se v podobě knihy narodí,“ modlí se Klusová, která již některé pohádky přečetla svým dětem. Jak si vedla? „Když se u nich nahlas smály a zároveň jejich příběhy pozorně poslouchaly, prošla jsem nejdůležitější zkouškou prvního kritika,“ dodala spokojeně Klusová, která se po zhlédnutí minisérie o Boženě Němcové zřejmě slavnou spisovatelkou inspirovala a třeba jednou se svými pohádkami dosáhne jejích kvalit.

Zpěvák a herec Tomáš Klus v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
17. 4. 2022 • 08:13

Klusem pryč.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.