Vondráčková vyzradila letní plány: Na co mohou synové zapomenout? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Vondráčková vyzradila plány na léto: Na co mohou synové zapomenout?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz)

Během focení projektu Jsem žena, jsem kněžka se zpěvačka Lucie Vondráčková (41) rozpovídala o tom, jaké má do budoucna plány-pracovní i soukromé. Zatímco v plánech na dovolenou má jasno, pracovní záležitosti nijak rozmazávat nechtěla.

„Všechny ty herecké věci jsou tak křehké, že když o nich člověk jenom malinko mluví, už se mu nahoře smějí. Ráda už mluvím jenom o tom, co už je hotové," přiznala Vondráčková, které ztroskotal letní divadelní projekt, webu Super.cz.

Co se natáčení hudebních videoklipů týče, v tomto ohledu je zpěvačka o něco více sdílná. Herecké projekty ale zatím prozrazovat nechtěla, jelikož se dříve již spálila a plány se rozpadly. Proto je nyní opatrnější. „Naposledy jsem dělala klip s Raegem, kde byl také krásný herecký příběh. Takže jsem si hrála klipově a teď mě čekají hezké herecké věci, ale mluvit o nich budu teprve, až už budou existovat, ať se mi zase vesmír nevysměje," uvedla Vondráčková.

Krampol uložil konečně urnu, změna na poslední chvíli. A studená sprcha pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...

V rodinných akcích má ovšem pro toto léto jasno. O zahraničí si ale její synové mohou nechat jen zdát. „K moři se nechystáme. Já ho moc nemám ráda. Radši mám nějaké kempy nebo chaty po Česku. Ale myslím, že zůstaneme spíš v klidu doma. Vidím to na knížky a hodně plavání. Vyhřívaný bazén, o kterém jsme se loni bavili, ještě nemám, tak doufám, že bude svítit sluníčko a hezky nám to ohřeje," dodala s úsměvem Vondráčková.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
8. 10. 2021 • 08:40

Jak to tak přesně víte? Zase chyba. Už pokolikáté, když prozradíte věci, které může znát jen nejbližší rodina. Dávejte si na to přece pozor !

Dianthos
7. 8. 2021 • 17:59

Pokud vím, tak na Kubu létala jenom s malým. Maty zůstával v Kanadě a hlídala ho babička Plekancová. Prý by oba syny nezvládla....
Jinak ke kariéře - v době pobytu v Kanadě natočila více českých filmů, absolvovala více koncertů, než po návratu. A to ještě zdaleka nebyl Covid. Vlastně si neuvědomuji vůbec žádný film, který by po návratu do Čech točila. Žádný koncert. Žádné divadelní představení, ve kterém by účinkovala. Za celých tři čtvrtě roku do vypuknutí epidemie v Čechách vůbec nic. Přitom peníze na chůvy měla a děti ve střídavé péči. Vůbec nic jí nebránilo v rozletu.
Takže kde je ta její obětovaná kariéra na oltář manželství? Kariéru spíš obětovala formě rozvodu, kdy si znepřátelila většinu fanoušků a tak už o ní nebyl zájem. Každý projekt s ní je risk, že se lidé budou bouřit a zavrhnou ho předem. Nějakých 5 až 10 tisíc věrných fanoušků jí nezachrání. Stále dokola natáčí písničky a klipy, ale téměř nikde je nehrají. Kanadský (americký) sen se jí rozplynul. Je nešťastná ze svých vrásek, které odstraňuje jak z fotografií, tak z videoklipů, takže vypadá spíše jako maska. Vlastní děti má pouze ve střídavé péči a vychovává jí je partnerka exmanžela. Vlastně je mi jí líto. Možná ten nápad okrást exmanžela obejitím podmínek manželské smlouvy ani nebyl z její hlavy.

AliAlice
4. 7. 2021 • 21:16

borka30..nevím co jste ,jestli baba nebo chlap...ale hlavně aby vás s toho vlez***kování k Vondráčkové nekleplo.Už jste osobo hodně trapná !! A to,že měla to štěstí,že natrefila na Plekance, kterého pěkně oškubala, tak to byla její životní trefa....

-bello-
4. 7. 2021 • 19:32

pomahatachranit
"pologramoti " možná lecos nechápou, ale já jsem "gramot " a a 2 malé kluky nelze spustit z očí.Ležet s nimi na pláži a k tomu dokonce číst, na to zapomeň.
P.S.
pro tebe speciálně : malí kluci ležet nevydrží , což "gramoti " vědí a tak četbu dávají až když děti chrní .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.