Nejlepší dárek pro Lucku Vondráčkovou? Konečně je to tady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejlepší dárek pro Vondráčkovou? Konečně je to tady!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Jan Tůma)

V poslední době zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (41) nezaznamenává úspěchy ani vztahové, ani pracovní. Nyní se však naskytla nabídka, která se neodmítá.

Lucie Vondráčková posledních pár let se svými filmy úspěchy příliš nesklízí. Role v trilogii Babovřesky, Decibelech lásky, Léto s gentlemanem či ta v česko-kanadském Dokonalém polibku nebyly zcela kladně hodnocené. Nutno dodat, že se Vondráčkové nedaří vystoupat se svými novými duety ani na přední příčky českých hitparád.  Zkrátka teď nemá, co se práce týče, šťastnou ruku.

To se ovšem brzy změní. Režisérka Tereza Hirsh jí totiž nabídla roli v připravovaném filmu, jehož obsazení zatím vypadá víc než slibně. Na roli již kývli i Miroslav Donutil (70) a Jaromír Nosek (43), které Vondráčková doplní.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

Mohlo by se tak konečně jednat o film, díky němuž by již nemusela být považována za herečku točící spíše béčkové filmy. Kromě obsazení se zdá být nadupaný i samotný příběh, jak naznačil scenárista David Šír. „Příběh v této formě nebyl ještě nikdy na světě zfilmovaný, to máme zjištěno. Na konci děje je velký twist, který nikdo neočekává. Sledujete příběh, o kterém si myslíte, že je o něčem, a najednou zjistíte, že závěr je opravdu nepředvídatelný,“ cituje Šíru Expres.cz.

Samotná Vondráčková se již nemůže natáčení dočkat. „Ten nej dárek pro herečku? Nová role. Ten nej dárek pro mámu? Zdravé děti. Ten nej dárek pro život? Láska,“ napsala spokojená Vondráčková.

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 3. 2021 • 01:38

mpads
prdlajs ! Vy , že jste " úmyslně " něco vyprovokoval ?!

Řekl jste si svý a teď couváte, protože momentálně se tady nesešel fan klub bio matky Plekancové a převažující názor je, že n e u m í ! Vaše vysvětlování, že nejste blb , ale schválně tady jakože konspirujete je směšná story, že je lepší být za toho blba.
Mimochodem, jak jinak, než že subjektivně za sebe každý hodnotí? A i kdybyste sem hodil tabulku se zaškrtáváním ano /ne, tak furt dál bude hodnotit subjektivně /tedy tak, jak věci vidí on/.
Až si tedy dáte dohromady z této diskuse data, můžete provést objektivní mini- analýzu Vondráčkové jako zpěvačky, herečky, matky, manželky, tanečnice a blbky z Libuše.

P.S. Tou tabulkou jsem nemyslela Mendělejovu tabulku prvků

mpads
21. 3. 2021 • 20:15

Názory respektuji. pomluvy ne. Vyprovokoval jsem schválně úmysl na odezvu. O talentu nemůže nikdo subjektivně psát.,když LV má příznivce Není jich málo. Písníčky její ani mne se nelíbí. To je každého vkus. Objektivně se píše že se nelíbí zpěv a její herectví a to je vše a nebudu pomlouvat. jak baba z pavlače..Jinak nic ve zlém, ale pokud někdo argumentuje s něčím talentem a charakterem, je sám bez talentu a bez charakteru. O to jde...Být objektivní a bez urážení, ne subjektivní. Jinak se omlouvám jaký jsem dal způsob na odezvu. Byla to provokace. Mě vůbec LV nezajímá, tak jak nějaký přihlouplý život celebrit. Občas se podívám a místo názorů jen pomluvy. To mne štve.

antonuis.j
21. 3. 2021 • 14:19

🤣🤣Umekotaná Vondrdajda, ten tupý protekční fracek bez špetičky talentu i půvabu, by mohla dostat "roli" třeba v oskarovém superdíle, a bylo by jí to prd platné. 🤣👎👎👎👎Ta stárnoucí diblinka nemá hlas, mečí jak stará koza, ale hraje si - marně - na zpěvačku. Nemá za mák ani herecký talent, a hraje si, dřevo jedno škaredé - marně - na herečku. 👎👎👎No, Karel Infeld Prácheňský by také řekl: "No, nemá talent, nemá!" 🤣🤣🤣V pátek v rádiu hráli takovou hnusnou pseudopíseň, mekanou hnusným jalovým hlasem, debilní text, říkal jsem si co to je za hnus a trapárnu, dal jsem SHAZAM a ona to mek mek stará diblice Vondrdajda, no prostě hnus, jmenovalo se to myslím Růže, byl to šílený paskvil a odporný bezhlas, ta osoba je absolutní lemoun. To její teta, to byl hlas, radost poslechnout, ale tohle škaredé strašidlo v jednom kuse v plavkách, umekotaná blbě a, to je jen příklad protekčního hnusu.🤮🤮🤮🤮🤮🤣🤣🤣🤣

rydlo
21. 3. 2021 • 11:24

Když je podle vás Lucinka dobrá herečka, proč v každém filmu přehrává? A opravdu jí byla role nabídnuta? Zatlačil tatínek a nebo se Lucinka sama vnutila a požadovala nějakou výraznou roli ve filmu, jako chtěla v seriálu Slunečná? Se divím, že by přijala jakoukoli roli v českém filmu, vždyť pro ni jsou české filmy céčkové, nebo béčkové! A klidně se rád zasmějte nad IQ „přispěvatelích”, někdo se zase třeba rád zasměje nad IQ vaším! I když máte svůj názor na Lucinku, (že by láska?) nemusíte poučovat ty, co Lucinku nemusí, jaký je Lucinka „skvost”, když na ni mají jiný názor než vy!

santamonica
21. 3. 2021 • 05:04

fany22 - zda se, ze diskutujete s nejakym pseudointelektualem co s opovrzenim odfrkne nad zpevaky, kteri byli po desetileti na spici Ceske pop kultury, ale rozplyva se nad totalne netalentovanou "has been" Vondrackovou. No, a aby vam tvrde dokaza jak ma vysoke IQ, zacne vam tykat. Opravdu uroven.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.