Vondráčková prosí o příspěvek na gepardy. Uprostřed pandemie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková prosí o příspěvek na gepardy. Uprostřed pandemie!

Lucce Vondráčkové už tak rošku šplouchá na maják. Nebo jí možná karanténa pořádně vlezla na mozek. Jinak nevíme, jak si vysvětlit její milé videjko ze sociálních sítích, v němž nabádá k utracení peněz za jakousi knížku o gepardech. Koupí prý přispějete na ohrožené zviřátko. Tak uprostřed covidové pandemie, je určitě nejvíc potřeba posílat peníze gepardům, že jo... Více v Síťovinách na Mall.tv.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
14. 03. 2021 13:50

Máte pravdu bello s názorem, jak necitný mají někteří bezdomovci přístup ke svým zvířatúm. Taky nepřízpúsobiví v osadách – děs.. Teď se prochází policie venku kvúli kontrole lidí v souvise s covid příkazmi, dokonce jsem slyšela, že i v civilu chodí. Mohli by se zaměřit více na tenhle krutý přístup ke zvířatúm. Bylo by to užitečnější, podle mne. A ne povalit lidi na zem a klečet na nich proto, že neměli chvilku tvář pod rouškem nebo respirátorem. Vždyť se to dá řešit civilizovanějším zpúsobem. Takových případú pribývá v SR i v ČR. Nejsme v 2. sv. válce v koncentráku. Jakou dúvěru mají mít občané ve stát nebo v policii, když se k nim přistupuje takhle nelidsky ? U vás se též najdou chudí lidé i když pro vás, bello, takoví nespadají zřejmě pod pojem – bída. Mají ještě kde bydlet a málo peněz na nějaké jídlo – zatím. Ale například takový záchranář Samek, který navštívil kvúli své práci kolem 8 tisíc bytú v Praze – ví o bídě lidí své. Jinak ale myslím, že jste na tom jako stát o něco lépe..

lekno
14. 03. 2021 13:42

bello : Asi jsem se měla vyjádřit přesněji. Myslela jsem více na stav v SR. Ne na nepřízpúsobivé, kteří si mnohdy sami múžou za jejich poměry, protože dostávají početné dávky od státu, ale ty se v nich často propadnou jako v bezedném dnu. Přitom daně a další poplatky se jim nechce vždycky platit. Raději dělají někteří ze sebe osoby bez majetku i když to není pravda a domy si postavili na cizích pozemcích bez souhlasu majitelú pozemkú. Měla jsem v hlavě lidi z míst, kterým se u nás hovoří hladové doliny, například. Taky lidi s vážným postihem – někdy jsou na tom bídně, pokud jim finančně nepomáha rodina nebo jiný. Tyhle osoby – přizpúsobiví musí odvádět vše státu, co jim vypočítají - žádné výjimky, žádné speciální st. dávky a dotace, o kterých se veřejně moc neinformuje.. Když to nezvládnou, přicházejí o své obydlí a exekuce se množí jako huby po dešti..

-bello-
13. 03. 2021 23:16

lekno
Ano, můj koment k těm vašim zkušenostem s vládou Kanady a ubíjení tuleňů jsem myslela upřímně. Dál si ale trvám na tom, že v Česku bída není ani náhodou. Do průměru neberu ale nepřizpůsobivé a homeless. Jejich bída mě nebere.Sem tam jdu do bankomatu a dám jim peníze, nebo plechovku žrádla pro ty jejich psy. Jejich psi mají krátké životy , leckdy plné bolesti. Jenže tohle se trpí taky .Od kdy je normální, aby se zvíře tisklo břichem k promrzlé dlažbě , kam mu frknou tenoučkou deku jakože .. a zvíře jim žebralo několik hodin, než budou mít páníčkové na chlast a fety?! ? Tihle psi ne, že je milují , oni nikoho jiného v tom obrovském městě nemají. Jsou v něm ztraceni a jejich homeless je jediný , kdo dá jídlo.Ožralý páníček do nich kopne , ale je jediná jistota..Zakázala bych chov psů na ulici..

Lidi začínají být děsně okoralí.
Budou pusinkovat svého psa, kotě, morče , ale když by měli zakročit, když vidí , že se se zvířetem jedná nefér, nebo krutě, radši odvrátí hlavu.

Yarda
11. 03. 2021 19:32

...a nejhorší ze všeho jsou trpaslíci.

Karelie
11. 03. 2021 17:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
12. 03. 2021 17:00

Karelie, nejsi konkrétní. I když múžu jen předpokládat, cos myslel svýma slovama, odkazuji – nemám zájem. Postaráš se o své „ho“ jistě i beze mne..

lekno
11. 03. 2021 14:21

Děkuji, pokud jste to myslela úpřimně, bello. Ale nejsem žádná BB.Ta pro ochranu zvířat udělala něco prospěšné, já se porovnat s ní nemohu. Ono by se věci snad pohli k lepšímu v Kanadě, kdyby byli vinníci právně stíhany, museli by nést trestnoprávní zodpovědnost za ty zločiny proti zvířatúm – za zločin dlouhodobě opakovaného hromadného zabíjení volně žijících tuleňú tyranským sadistickým zpúsobem.. Jenže se tam nenajde ani jeden právnik, který by zodpovědné za tohle svinstvo žaloval. Když ve vládě sedí entity, které podporují týraní a zabíjení bezbranných stvoření – nedá se čekat, že se něco změní, nebo že takové nelidské osoby se dobrovolně vzdají své moci. A to se týka i týraní slepic v těch hnusných klecích. Zaměstnanci, kteří pracují v takovém chovu, mají asi silný žaludek – jako kat ze strědověku..

-bello-
11. 03. 2021 01:10

lekno
jste frajerka ! Trvá to tam léta. Na to, že je to provincie GB by Kanada mohla být kultivovanější, ale ono je to tam strašně divný.V Africe nahánějí pytláky , v Kanadě tu hrůzu ignorují.Nebýt akcí BB asi bychom to netušili.
Nechápu ale ten odbyt. Dyť se kožešiny omezily, kdo má kožich pravý, ten je společensky nepřijatelný.To aby je ty blbky a jejich chlapíci nosili doma jen v garáži.
Taky jsme psali různé petice proti , ale a je to zakletý!.
Dobrá připomínka, napíšu jim taky .
Příšerný je taky mučení slepic v klecích. Je to odporný a Poláci byli pro .
Nejsem přecitlivělá, ale jsou věci, který jsou lidsky nepřijatelný a člověk cítí, že někdo sakra s těmi zvířaty a vůbec přírodou musí soucítit a chránit je. A tak otravujeme my , normální lidi, nikoli Gréta a spol e-poslance , aby se nevymlouvali, makali na tom, i když víme, že to dělat nechtějí , protože to je navíc mnoho hodin odvedených po práci a hlavně po nocích a leckdy v marném boji. .

lekno
10. 03. 2021 14:47

O těch tulencích v Kanadě vím dávno. Byla jsem tehdy tak rozčílená, když jsem se to dozvěděla, jak jejich vláda povoluje každý rok v době jara bestiální mučení a zabíjení malých tuleňú, že jsem si zrušila kanadskou email adresu a psala serveru jako blb-ka, proč to ruším.. Co je to za vláda – která tohle svinstvo toleruje a nechá sadisty takhle týrat tuleně ? Podporují zrúdnosti na zvířatech ! Kde jsou organizace pro práva zvířat, kde je PETA, nebo ctěná Greta ekologická ? Rúzné, méně závažné věci se řeší, ale tyhle krutosti ne. Jednou jsem slyšela, že když dojde na tuleně, pak dojde i na lidi. A už je to tu..

lekno
10. 03. 2021 14:41

Někdo zde chytá nervák kvúli poznámce o lidech bez pořádné stravy ? Nepsala jsem, že nemají co do úst, ale někdo rád překrucuje slova jiného, co nevidím poprvé.. Já tu bídu nevzpomněla proto, abych někoho dojala.. Jenom jsem upozornila na realitu – nemám ráda, když se mícha pravda se lží. Vznikne z toho pak kaše, jako pro prasátka.. A je pravda, že množství lidí, kteří živoří kvúli covid-restrikcím na hranici bídy, melou z posledního a nemají již ani na zaplacení povinných poplatkú, daní a výdajú za bydlení, které se věčně zvyšují.. Jedí nezdravé lacné potraviny, protože na ty zdravé, drahé – nejsou peníze. Chybí jim výplaty, krachují podniky, kromě těch nadnárodních. Ale osoby, které nikdy neznali bídu – obvykle nemají zájem skutečně vidět, co se dnes děje ve světě a taky se nedokážou vcítit do psychického stavu těch , co jsou na „spodku pyramidy“. Lidé s vážnym postihem, lidé v hmotní nouzi - žijí často na hraně s ubohým příspěvkem od státu. V porovnání s výplatami politikú, poslancú - je ta suma jako cynická facka do jejich tváří.. Není dnes právo na zaměstnání. Což podle mne směruje k tomu, že není již právo na život – pro každého..

Ewwa
09. 03. 2021 14:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
08. 03. 2021 23:55

A JEŠTĚ NĚCO:
V době Covid, tak jako jindy !
To co dělá Vondráčková nemá s Covidem co dělat, Vondráčková je blbá celoživotně a v Česku je ráda, že je ráda, " umělkyně." Po Plekanci žádala odškodnění za promarněnou kariéru, když porodila děti, teďs je volná a kariéra stejně nulová!

---
Co je to ale za blbost, že v době Covid se prostě zapomene na to, co jsme dělali před tím. Mě šíleně štvou lidi, co melou pantem, že jací chudáci jsou lidi a tedy že na zraněnou umírající kočku se nemají lidi skládat, ale že mají na chudáky lidi a šíleně mě naštvou ti blbci, kteří se domnívají, že dojmou kecama o chudinkách , které nemají co do úst.
Hergot, podívejte se, kolik např. ne zrovna moc schopných OSVČ díky Covid a ošetřovačce a karanténě atd atd. vydělalo.Nebo takový státní zaměstnanec!
Nechte toho! Nikdo tady neleží na chodníkách hlady , jako v Itálii a třeba NYC. A ti, kdo si vzali enormní hypotéky na skvostný život a teď na něj nemají, tak dobře jim.Je vidět, jak umí plánovat, jak jsou finančně gramotní. S nimi pánovat cokoli na Letné, nebo Václaváku je zelená pro katastrofu.

Jo a mimochodem, na respirátory důchodci dostali a homelesáci si mohou chodit zdarma .
A já dnes dala homelasákům celou krabici, co jsem si koupila, protože , ne že bych je měla ráda - vůůůbec, ale lezou do tramvaje, sbírají vajgly a na nose mají hadry, nebo vůbec nic! Chráním sebe, jich mám dost !!! .

-bello-
08. 03. 2021 23:37

Miluju šelmy, a tak sponzoruju v ZOO Troja moje oblíbené.Knih je o zvířatech už moc, kdo to koupí ? Vondráčkové Plekanec uxusně platí a tak Vondráčková může uloupnout milion a celý náklad o gepardech koupit.
Když milovat, tak pořádně, Lucko !!!
---
Kanadská blbka z "civilizované Kanady " by měla spíš chránit jejich tuleně, kdy jakmile ti se narodí, vyráží lovci s klacky a ubíjí je a příšerný jatky to jsou a navíc matky tuleňat na to koukají .Stará Brigitte Bardotová na to už nestačí a Lucinka by se snad už čapla! .
Ale to ona néé, ona musí gepardy!

lekno
07. 03. 2021 17:03

Kdo skutečně pomáhá, obvykle nezvykne mít potřebu se s tím veřejně předvádět, pokud to nedělá jenom z vypočítavosti – z jiných dúvodú, než je nezištná ochota pomáhat.. Tak se zde nebude chlubit a už vúbec ne na příkaz minalepy, která tu vypisuje jako jasnovidná ženština – zřejmě vše o přítomných diskutujících ví.. Nikdo z nich nikdy nikomu nepomohl – protože minalepa to napsala ! Je někdy sranda číst takové příspěvky a vnímat tu útočnou omezenost..

minalepa
07. 03. 2021 12:08

Každy tasy uraží Lucii, ale kde pomáte vy ? No tak se pochlubte !
Jenom kecáte a hodonotíte a ukazuje, kde by bylo lepší pomoci. Vy nic, žadná pomoc někomu.

kalenda
07. 03. 2021 13:51

To přesně Lucina,apeluje ať lidé pomáhají,ale sama nikomu nepomůže.Komu pomáháš ty,ur­binád­hero?­???Za­lez někam a nevystrkuj hlavu,nezapomeň kliknout do rádia na ty blbé písničky, a pošli peníze gepardčatům.

lekno
07. 03. 2021 09:57

Ale jo, jistě se najdou lidi tady, kteří pomáhají a nepohoršují se. I když nejsou všichni tak bohatě zabezpečeny jako Lucie V. po rozvodě. Nemám nic proti reklamám na pomoc zvířatúm, je to věc dotyčného, kde chce darovat peníze. No v dnešní době dám fin. částku raději člověku s handicapem, který nemá ani na pořádnou stravu, než do ZOO. Nakonec, podle mne divoké zvířatá patří do volné přírody nebo do velké přírodní rezervace, kde by je měli chránit od pytlákú. Tam se cítí jistě lépe, než v malém ohrazeném prostoru za klecí..

minalepa
06. 03. 2021 10:59

Nechápu, co je na tom šokující. Každý má jiný žebříček hodnot. A vsadím se, že ti, co se tady pohoršují, nepomáhají nikomu.🙉🙈🙊

kalenda
07. 03. 2021 10:07

A komu pomáhá diblík?Kolik už poslala ze svých peněz na pomoc útulkům,nebo na jinou charitu?Hubou se toho moc neudělá,tak ať ukáže,komu pomáhá konkrétně.

janapi
06. 03. 2021 08:18

Netuším, kdy Lucka vytvářela tu žádost...ale v současnosti lidé nemají ani na požadované respirátory. Chápu že ZOO jsou nyní bez přísunu financí ze vstupného...ale ať spíše požádá ředitele ČT aby zafinancoval (stejně by to bylo z peněz konces.poplatníků) místo stavby nových paláců!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.