Vondráčková prosí o příspěvek na gepardy. Uprostřed covidové pandemie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková prosí o příspěvek na gepardy. Uprostřed pandemie!

Lucce Vondráčkové už tak rošku šplouchá na maják. Nebo jí možná karanténa pořádně vlezla na mozek. Jinak nevíme, jak si vysvětlit její milé videjko ze sociálních sítích, v němž nabádá k utracení peněz za jakousi knížku o gepardech. Koupí prý přispějete na ohrožené zviřátko. Tak uprostřed covidové pandemie, je určitě nejvíc potřeba posílat peníze gepardům, že jo... Více v Síťovinách na Mall.tv.

Martin Jirman, Marie Radostová, Lucie Macháčková a Petr Vojnar jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství.



Přečtěte si
lekno
14. 3. 2021 • 13:50

Máte pravdu bello s názorem, jak necitný mají někteří bezdomovci přístup ke svým zvířatúm. Taky nepřízpúsobiví v osadách – děs.. Teď se prochází policie venku kvúli kontrole lidí v souvise s covid příkazmi, dokonce jsem slyšela, že i v civilu chodí. Mohli by se zaměřit více na tenhle krutý přístup ke zvířatúm. Bylo by to užitečnější, podle mne. A ne povalit lidi na zem a klečet na nich proto, že neměli chvilku tvář pod rouškem nebo respirátorem. Vždyť se to dá řešit civilizovanějším zpúsobem. Takových případú pribývá v SR i v ČR. Nejsme v 2. sv. válce v koncentráku. Jakou dúvěru mají mít občané ve stát nebo v policii, když se k nim přistupuje takhle nelidsky ? U vás se též najdou chudí lidé i když pro vás, bello, takoví nespadají zřejmě pod pojem – bída. Mají ještě kde bydlet a málo peněz na nějaké jídlo – zatím. Ale například takový záchranář Samek, který navštívil kvúli své práci kolem 8 tisíc bytú v Praze – ví o bídě lidí své. Jinak ale myslím, že jste na tom jako stát o něco lépe..

lekno
14. 3. 2021 • 13:42

bello : Asi jsem se měla vyjádřit přesněji. Myslela jsem více na stav v SR. Ne na nepřízpúsobivé, kteří si mnohdy sami múžou za jejich poměry, protože dostávají početné dávky od státu, ale ty se v nich často propadnou jako v bezedném dnu. Přitom daně a další poplatky se jim nechce vždycky platit. Raději dělají někteří ze sebe osoby bez majetku i když to není pravda a domy si postavili na cizích pozemcích bez souhlasu majitelú pozemkú. Měla jsem v hlavě lidi z míst, kterým se u nás hovoří hladové doliny, například. Taky lidi s vážným postihem – někdy jsou na tom bídně, pokud jim finančně nepomáha rodina nebo jiný. Tyhle osoby – přizpúsobiví musí odvádět vše státu, co jim vypočítají - žádné výjimky, žádné speciální st. dávky a dotace, o kterých se veřejně moc neinformuje.. Když to nezvládnou, přicházejí o své obydlí a exekuce se množí jako huby po dešti..

-bello-
13. 3. 2021 • 23:16

lekno
Ano, můj koment k těm vašim zkušenostem s vládou Kanady a ubíjení tuleňů jsem myslela upřímně. Dál si ale trvám na tom, že v Česku bída není ani náhodou. Do průměru neberu ale nepřizpůsobivé a homeless. Jejich bída mě nebere.Sem tam jdu do bankomatu a dám jim peníze, nebo plechovku žrádla pro ty jejich psy. Jejich psi mají krátké životy , leckdy plné bolesti. Jenže tohle se trpí taky .Od kdy je normální, aby se zvíře tisklo břichem k promrzlé dlažbě , kam mu frknou tenoučkou deku jakože .. a zvíře jim žebralo několik hodin, než budou mít páníčkové na chlast a fety?! ? Tihle psi ne, že je milují , oni nikoho jiného v tom obrovském městě nemají. Jsou v něm ztraceni a jejich homeless je jediný , kdo dá jídlo.Ožralý páníček do nich kopne , ale je jediná jistota..Zakázala bych chov psů na ulici..

Lidi začínají být děsně okoralí.
Budou pusinkovat svého psa, kotě, morče , ale když by měli zakročit, když vidí , že se se zvířetem jedná nefér, nebo krutě, radši odvrátí hlavu.

lekno
12. 3. 2021 • 17:00

Karelie, nejsi konkrétní. I když múžu jen předpokládat, cos myslel svýma slovama, odkazuji – nemám zájem. Postaráš se o své „ho“ jistě i beze mne..

yarda
11. 3. 2021 • 19:32

...a nejhorší ze všeho jsou trpaslíci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.