Polívka z Poldy: S Matáskem v bordelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Polívka z Poldy: S Matáskem v bordelu!

Vladimír Polívka a Igor Orozovič v seriálu Polda
Vladimír Polívka a Igor Orozovič v seriálu Polda (Prima, Reuters, archiv)

Má za sebou 105 natáčecích dní s Poldou. Vladimír Polívka (31), který v oblíbeném primáckém seriálu nahradil Igora Orozoviče (36) po boku Davida Matáska (58), dal nahlédnout do svých vzpomínek a pro deník Aha! okomentoval fotky z natáčení.

Hodinový hotel

Tento obraz jsme s Davidem Matáskem točili v takovém hodinovém hotelu, což nebylo docela standardní natáčení. Ten den bylo strašlivé vedro, ale bylo to dobrodružné, protože v tom hotelu byla opravdu zvláštní atmosféra. Hodně zvláštní...

Jako dvojčata

Tohle byl můj druhý natáčecí den, takže jsme v dobré náladě. A proč také ne? Vždyť Igor ze seriálu odešel z vlastního rozhodnutí. Všichni říkají, že jsme si podobní a pletou si nás, nicméně na této fotce to tak zrovna nevypadá. Myslím ovšem, že jsme si spíš podobní jen typově.

Máma mé ségry

Jeden z prvních natáčecích dní, co jsem měl. Tady jsem s Evelynou Steimarovou, matkou mé nevlastní sestry Anny. Tady jsme sice natáčeli hospic, ale ve skutečnosti to byla stará nemocnice, nádherný objekt, jeden z nejhezčích exteriérů.

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...

Video se připravuje ...

Vysmátá Janžurka

Jsem v hodně dobré náladě, to bylo příjemné natáčení. David se přece jenom s paní Janžurovou zná déle než já. Ale já jsem strašně rád, že jsem se mohl s ní a Jaroslavou Pokornou potkat během natáčení. Vytvořily nejroztomilejší dvojici tohoto příběhu, za což jsem opravdu rád.

Já a motorka!

Tohle byla hodně silná motorka. Na to, že jsem na ní poprvé zkoušel řadit, celkem jsem to zvládl. Jsem rád, že mi to neujelo, což se klidně stát mohlo. Sám bych si motorku ale nepořídil.

Jsem lukostřelec

Radim Fiala je skvělý chlap, a většinou hraje gangstery. Já se zbraněmi příliš kamarád nejsem, i když si teď budu dělat zbrojní pas. Ale to jen kvůli natáčení. Já jsem lukostřelec.

Poslední klapka

Mirek Etzler a poslední natáčecí den. Byli jsme v posledním patře budovy na Pankráci těsně před oslavami konce natáčení, za mnou měl poslední obraz už jen David. V momentě, kdy jsme tento obraz dotočili, začali jsme se hrozně smát. Sto pět dnů natáčení je vlastně kus života.

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině, než v češtině!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.