Génius se špatnou pamětí: Zrychlený Kotek jako potomek Einsteina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Génius se špatnou pamětí: Zrychlený Kotek jako potomek Einsteina

Seriál Einstein
Seriál Einstein (TV Prima)

Jako dítě patřil mezi ty pomalejší žáky a celý život ho provázela špatná paměť. Prý si nikdy nepamatoval jména ani data. Přesto se stal Albert Einstein géniem, který se řadí mezi nejvýznamnější vědce všech dob. Dnes uplyne 66 let od jeho úmrtí.

Inspirovat géniem se nechali i tvůrci nového seriálu Einstein, který na televizi Prima odstartuje 8. května. Hlavním hrdinou seriálu bude ale jeho prapravnuk, profesor fyziky Filip Koenig v podání Vojty Kotka. Stane se z něj na osm dílů nesnesitelný génius, který začne spolupracovat s policií a pomáhat jí ve vyšetřování vražd.

ASOCIÁL S DATEM SPOTŘEBY

„Filip je prudce inteligentní, až geniální člověk, který to svému okolí dává na odiv. Zároveň vlastní genialitu kompenzuje různými charakterovými vadami, a do toho má ještě nemoc, která mu omezuje čas. Ví, že mu zbývá několik let života, kvůli tomu je hodně zrychlený, nemá čas na empatii ani jakékoli city. Snaží se řešit svoje výzkumy a do toho všeho se mu do cesty připletou policajti,“ popisuje svého hrdinu Kotek, který se díky natáčení potkal s Annou Polívkovou coby kriminalistkou Lenkou Brabcovou.

V čem vězí jablko sváru Veroniky Freimanové a Vojty Kotka?

Video se připravuje ...

KOLOTOČ, ZE KTERÉHO NEJDE SLÉZT

Anna Polívková hraje policistku, ovšem je také svobodnou matkou a ještě tou, která Filipa zatkne, a tím uvede do pohybu kolotoč, do kterého se ze začátku nechtěl dostat ani jeden. „Filip je dost specifický a najde se jen málokdo, koho nerozčiluje, takže i Lenku. Hrozně ji štve, že na všechno přijde dřív než ona.“

Vyhrocený Vojta Kotek v Máme rádi Česko. Opustil studio a na Prachaře vzal židli!

Video se připravuje ...

Vojta Kotek jako arogantní chytrák!

„Já jsem si na té postavě trochu ujel. Je hodně zábavná, taková kombinace Sherlocka Holmese a Doktora House. A cáknul jsem do toho Ace Venturu. Na konci se mi z role těžko odcházelo, byl jsem ještě dlouho sexy arogantní chytrák.“ 

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (18. 4. 2021)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.