Šokující zpověď Jílkové: Úzkosti a nechutné vyhrožování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující zpověď Jílkové: Úzkosti a nechutné vyhrožování!

Přiznání moderátorky Míši Jílkové: Kotel mě dohnal až k psychiatrovi!
Přiznání moderátorky Míši Jílkové: Kotel mě dohnal až k psychiatrovi! (ČT, TV Nova)

Známe ji jako moderátorku, která si vůči politickým hostům nebere servítky a nebojí se okřiknout i publikum. I na Michaelu Jílkovou (53) toho však občas bylo moc, a tak bývalá moderátorka Kotle musela vyhledat odbornou pomoc.

Pořad Kotel musel mít nějaký řád, který při každém vysílání zaváděla právě Jílková tak, aby bylo vše svižné, diváci se nenudili a mohla probíhat komunikace mezi hosty a publikem. Ne vždy se ale taková ideální atmosféra povedla, a Jílková tak mnohdy byla nucena usměrňovat přítomné svým rázným hlasem.

„Když jsem vymyslela Kotel, tak jsem to konzultovala s psychiatrem, protože při práci s tolika lidmi byly zapotřebí různé psychologické nástroje,“ cituje deník Blesk moderátorku, která momentálně uvádí odlehčenou verzi Máte slovo na České televizi.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Klausovo varování a naštvaná Jílková

Video se připravuje ...

Některá vysílání pořadu Kotel byla ovšem tak náročná, že se podepsala i na jejím psychickém stavu. „Po Kotli jsem mívala úzkosti, bylo to opravdu náročné...“ přiznala moderátorka, které chodily i anonymní výhružky, že bude i s dětmi viset. Pomoc psychiatra, jenž jí dával rady i ohledně pořadu, tak uvítala.

Následně vyhledala i psycholožku, jenomže ani rady odborníka nebyly to pravé. „Od ní jsem ale žádnou dobrou radu nedostala. Navíc jsem tam zažila, že se o něčem rozpovídáte, chce se vám i plakat, a na druhé straně se ozve – končíme, čas vypršel!“ přiznala moderátorka v rozhovoru pro Český rozhlas. Tak se musela s náročnými chvílemi popasovat sama. „Naučila jsem se vypnout mozek,“  dodala Jílková, které pomáhá hlavně spánek spolu s relaxací.

Češi s EET začali udávat své hospodské. A Jílková řvala jako nikdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 4. 2021 • 19:28

Myslím, že Jílková v Kotli byla hodně dobrá!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.