V Jílkové bouchly saze! Je to neviditelný člověk, ohnila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

V Jílkové bouchly saze! Je to neviditelný člověk, ohnila...

Krotitelka davu Michaela Jílková
Krotitelka davu Michaela Jílková (D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, ČT)

Moderátorka politických debat, Michaela Jílková (54), se ostrých slov rozhodně nebojí. V posledním vysílání pořadu Máte slovo se pořádně pustila do piráta Jozefa Síkely, který se podle ní vyhýbá komentovat neustále se zvyšující ceny pohonných hmot!

Ministr průmyslu a obchodu za hnutí STAN leží Jílkové pořádně v žaludku. Ta jej neváhala osočit z toho, že neplní svoje povinnosti a narazila i na jeho překvapivé jmenování do funkce. 

„Ten neodpovídá nikomu. Prosím vás, pan ministr Síkela začíná být opravdu pan neviditelný, a to nejen pro různé svazy. Sem do Máte slovo je zván více než půl roku, aby mluvil o plynu a ropě. Nemá čas,“ plivala oheň Jílková. „Stěžují si i jiní novináři. Pan ministr Síkela je neviditelný člověk, který nekomunikuje. Stěžovaly si i odborové svazy, že ministerstvo průmyslu je nedobytná pevnost. Prosím, vyřiďte mu, aby laskavě komunikoval s veřejností, protože právě ta tu hrůzu žije a chce slyšet, jak se to bude řešit,“ dodala na adresu poslankyně za STAN Olgy Richterové.

Míša Jílková o módě: Vážení občané, kašlu na trendy!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_5583700
16. 6. 2022 • 08:39

V období perské krize byl barel nafty za stejnou cenu jako dnes (kolem cca 100 dolarů) a benzín za poloviční cenu než dnes.To se tolik změnila technologie , dražší investice , nebo je to jenom nenasytnost výrobců , distributorů a prodejců ? Takovouto otázku a natož vysvětlení jsem ještě od zodpovědných ministrů neslyšel.
Co Vy všichni na to ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.