Ornella se pustila do matky! KRUTÝ ORTEL NAD BABIČKOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Ornella se pustila do matky! KRUTÝ ORTEL NAD BABIČKOU

Tyhle dvě si nemohou přijít na jméno.
Tyhle dvě si nemohou přijít na jméno. (Foto: Martin Hykl ,Tonda Tran)

Zanedlouho se Ornella Koktová (27) stane potřetí maminkou, poprvé se ale těší na holčičku. Ani toto šťastné období se ovšem neobejde bez dramatických situací. Ačkoli se Ornella chtěla od své matky žijící v Německu distancovat, nakonec jí tento plán moc dlouho nevydržel.

Na svém instagramovém účtu dala sledujícím možnost zeptat se jí na cokoli, čehož fanoušci rádi využili. Ornella tak musela počítat s tím, že téma „vztah matky s dcerou“ někdo nakousne. A stalo se. „Není Quentinovi líto, že se nevídá s babičkou?“ zeptala se jedna z fanynek. A jelikož Ornella umí být upřímná, ani v tomto případě se nezdráhala odepsat fanynce tak, jak to cítí. „Je to už tolik let, že ji de facto ani nezná. Neptá se, neřeší. Jen si bohužel pamatuje ty řevy z pořadu Štiky,“ zněla odpověď Ornelly, jak informoval web Expres.cz. „Jako babičku vnímá tu moji z tátovy strany. S tou si dělá videohovory, a když není covid, je u babičky s dědou třeba i přes víkend,“ dodala podrobně.

Ačkoli se osobně neviděly nějakou dobu, kontakt si udržují přes média. Monika Binias (48), která žije se svým mladým manželem v Německu, se rozhodla na názory dcery reagovat. „Tyhle výkřiky do tmy, co k tomu říct... Je to čiré zoufalství! Malé dítě se dá lehce zmanipulovat řečmi rodičů. Jestliže budu každý den říkat, že ten a ten člověk je špatný, i kdyby to byla svatá Marie Magdaléna, bude vnímána u toho dítěte špatně,“ řekla výše zmíněnému webu Binias, která tvrdí, že s Quentinem měla fantastický vztah.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

Nyní na dobu, kdy ho brala na dovolenou k moři a trávila s ním spoustu času, může pouze vzpomínat. „Naposledy jsme se viděli zhruba před třemi lety. Tehdy za mnou od rodičů běhal a chtěl být se mnou. Bydleli jsme kousek od sebe, od Ornelly utekl a nechtěl zpět domů,“ dodala Monika Binias.

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.