Popularitu si musí kupovat? Tohle byste od Vondráčkové nečekali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Popularitu si musí kupovat? Tohle byste od Vondráčkové nečekali

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz, M. Pátek)

Od doby, kdy se z Kanady přesunula zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (41) zpět do Prahy, stačila už vyprodukovat nespočet songů i klipů, o kterých pravidelně informuje své fanoušky na sociální síti. Nedávno se pochlubila i rolí v připravovaném snímku režisérky Terezy Hirsch. Jednu věc ovšem nejspíš utajila.

„S Terezou Hirsch jsme natáčeli nádhernou věc s Mírou Noskem a Mirkem Donutilem. Je to tedy krátký film. Je součástí takových povídkových záležitostí. A byl to zážitek. Já jsem s panem Donutilem točila už několikrát. On je perfekcionista  a mě to s ním moc baví,“ pochvalovala si spolupráci ve vysílání Českého rozhlasu Vondráčková.

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu.

Video se připravuje ...

Zřejmě ale nezmínila jednu skutečnost, se kterou teď přišel magazín Sedmička. A sice, že do projektu měla vložit vlastní peníze. Tím pádem si i roli ve snímku de facto koupila. Přitom zatím není jisté, na jaké televizní stanici by se měl vysílat. Snad to tedy režisérce i hlavní protagonistce přinese v budoucnu zisk!

Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ho.no
2. 4. 2021 • 20:04

zestárla,jsem hodně překvapená,...

AliAlice
2. 4. 2021 • 17:37

Teď už nemá Plekance,který by ty její ,,projekty" financoval...

kalenda
1. 4. 2021 • 18:18

minalepa--dnes je apríla,jako vtip ten tvůj příspěvek dobrý.

kalenda
1. 4. 2021 • 18:16

Léto s gentl.byl dobře obsa­zený,­Hanzlí­k,An­talo­vá,re­žie Adamec a neměl valný úspěch.Hanzlík dal na film peníze,ty se mu nevrátily.Hirsch nemá velké zkušenosti,zatím točila jen klipy.Lucina si ty klipy taky financuje,nemají velký úspěch,jen její fans se z toho můžou posr,,,,Dost drahý koníček to diblíkování před kamerou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.