Tatéři, třeste se: Kaira Hrachovcová je novou konkurencí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tatéři, třeste se: Hrachovcová je novou konkurencí!

Kateřina Kaira Hrachovcová se věnuje tetování
Kateřina Kaira Hrachovcová se věnuje tetování (instagram.com)

Během koronavirové pandemie si herci museli na nějaký čas najít za hraní náhradu. Jana Plodková (39) se rozhodla plést svetry, Jana Bernášková (39) napsala první knihu a Kateřina Kaira Hrachovcová (46) se naučila tetovat. Nápad ale nepřišel jen tak z hůry. Hereččina vášeň je již nějakou dobu pověstná.

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová své tělo kdysi poskytla jako plátno známé tatérce a nyní si ji bez abstraktních motivů na těle dovede představit jen málokdo. Hrachovcová je známá svou nekonečnou fantazií, kterou alespoň částečně prezentuje ve svých kresbách. Nyní se rozhodla svůj talent využít i pro tetování a nutno dodat, že se v tomto řemesle skutečně našla.

Herečka si již dokonce stihla vybudovat svou zákaznickou základnu, v níž jsou i známé tváře. Těm tělo ozdobila květinovými motivy, abstraktními čarami či symboly lásky. Jedním z tetovaných je i herec Filip Čapka (46), pro něhož to byla po všech stránkách premiéra. Herečka mu na rameno vytetovala na první pohled spletitý obrazec, který však v sobě ukrývá řadu symbolů.

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video se připravuje ...

„Filipova šifra 🖤 LoveVole 19.12.1974 = 1 + 9 + 1 + 2 + 1 + 9 + 7 + 4 = 34 = 3 + 4 = 7. Svým způsobem jsi průkopníkem ve své oblasti / nečekané změny v životě / 7 / m o r e / v o l e / 1/9 / extrovertní introvert,“ okomentovala svou práci Hrachovcová, jak píše Blesk.

 Herečka tetuje jak muže, tak ženy a zdá se, že jí taková tetování slušně vynáší. Její práce jsou autentické, originální a pro někoho může být tetování od herečky i zajímavým zážitkem.

Petr Janda o svém tetování: Někteří si myslí, že je to plíseň. Žena je ale nadšená!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.