Sexy Bábovka Jana Plodková: Vrhla se na pletení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Bábovka Jana Plodková: Vrhla se na pletení!

Jana Plodková
Jana Plodková (foto Instagram)

Někdo v nouzové stavu pořád peče a Jana Plodková (39) zase plete. Nemožnost hrát divadlo nebo natáčet filmy je pro ni jako pro herečku ubíjející, a tak hledala, kde by mohla uspokojit svou tvořivost.

Vžila se do role »ovčí babičky« a vrhla se na pletení svetrů pro sebe i své blízké. „Neuvěřitelné se stalo skutečností, dopletla jsem! Svetr je na světě, je kratší než by měl být, ale nosit se dá,“ pochlubila se herečka na sociální síti s tím, že i její partner, majitel optiky Filip Žilka (43), už nosí její další výtvor – vestu.

Jana obdivuje všechny své kolegy, kteří si v době trvající pandemie koronaviru našli jinou práci, jako jsou rozvozy jídel či taxikaření. „Já bych nebyla schopna se uspokojit, takže pletení je taková moje záplata na nedostatek tvořivosti,“ prozradila v pořadu Showtime Plodková, která u diváků bodovala jako sexy prostitutka ve filmu Bábovky.

Jana Plodková: Nebojím se covidu, ale maglajzu nařízení

Video se připravuje ...

Jana Plodková na premiéře Bábovek: Pod sakem schovávala přezůvky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.