Nová posila Ulice Čapka v šoku: Žádné natáčení nebylo takové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová posila Ulice Čapka v šoku: Žádné natáčení nebylo takové!

Se svou seriálovou manželkou, kterou mu hraje Hana Baroňová.
Se svou seriálovou manželkou, kterou mu hraje Hana Baroňová. (Foto TV Nova)

Herec Filip Čapka (46) nastoupil do Ulice jako charismatický Vítek Klíma, který spolu se svou početnou rodnou přichází z pracovních důvodů do Prahy. Herec, který v minulosti vyskočil z kola divácky oblíbených seriálů, se tak do jednoho z největších po letech vrátil.

Rodilý Ostravák se rozhodl přijmout roli v nekonečném seriálu Ulice a zajistit si tak v dnešní nelehké době stabilní příjem. Stát se součástí tohoto seriálového giganta může být pro leckoho velkou výzvou, třebaže se jedná o zkušeného herce. Čapka před lety působil v seriálech konkurenční televize Prima a věnoval se především divadlu. V poslední době ho diváci mohli vídat jako moderátora hobby pořadu České televize Po lopatě.

Jakmile se tedy vrátil na seriálový plac, čekaly ho pochopitelně velké změny. A nebylo jich zrovna málo, jak sám přiznává. „V první řadě to, že se budu muset na stará kolena ty texty fakt učit. Je to specifická práce. Žádné natáčení nebylo takové. Ta organizace věcí je úchvatná. Každý ví, co má dělat,“ přiznal Čapka v rozhovoru pro eXtra.cz.

Ulice: Lumírova smuteční řeč

Video se připravuje ...

Na natáčení Ulice se také po letech pracovně setkal se svým nejlepším přítelem, hercem Adrianem Jastrabanem (51). Když kamaráda prosil o radu, jak nejlépe zapadnout a čemu se vyvarovat, herecký kolega ho ihned uklidnil:  „V pohodě, tady nikdo neprudí, dobrá partička,“ prohlásil Jastraban. Stát se ale plnohodnotnou součástí tak velkého seriálu nějakou chvíli trvalo. „Je to obří stroj, který až na pár nutných servisních úprav funguje bez chyby. Naskočit do něj ve velké roli chce rozběhnout se malinko víc než kdy jindy,“ dodává Čapek.

Ulice Marečkovi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
5. 8. 2021 • 09:53

huhlá, není mu rozumět, celá rodina je pošahaná....

naidka
15. 1. 2021 • 14:59

Celá rodina Klímových je ztělesněná nuda.

j.p.toman
15. 1. 2021 • 08:27

Zatím je v té roli nějakej divnej, nevýraznej. Připadá mi, že vlastně nemá co hrát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.