Herec Rudolf Hrušínský (74): VÁŽNÁ NEMOC KRVE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herec Rudolf Hrušínský (74): VÁŽNÁ NEMOC KRVE!

Herec Rudolf Hrušínský mladší s rouškou
Herec Rudolf Hrušínský mladší s rouškou (Instagram)

Pendluje mezi hematologií a domovem. Rudolf Hrušínský ml. (74) alias Vlasta Pešek ze seriálu Ulice se potýká s vážnou nemocí krve. Už před lety měl prý problémy s úbytkem červených krvinek.

Nemoc mu dala na pár let pokoj. Teď se ovšem podle zdroje Aha! znovu ozvala, a dost. „Pan Hrušínský si u nás trochu déle poležel. Teď jsme ho ale propustili domů. Na jak dlouho a kdy se k nám zase bude muset vrátit, je lékařské tajemství,“ potvrdili informaci Aha! na Interní hematologické klinice Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze.

Má předtočeno

„Ke zdravotnímu stavu našich herců se nevyjadřujeme,“ sdělila Aha! Tereza Drtinová, mluvčí seriálu Ulice, kde Hrušínský od roku 2005 hraje domovníka Peška. Díly, které se s ním vysílají, jsou dávno dopředu předtočené. A ty, které se teď točí, naštěstí herce nepotřebují. „V tuto chvíli není natáčení nijak omezeno,“ dodala Drtinová.

Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi

Video se připravuje ...

V dobrých rukou

O Hrušínského momentálně pečuje družka, s níž žije v Plané nad Lužnicí. Tedy tam, kde jeho otec Rudolf Hrušínský (†73) měl u řeky chatu a syna Rudu tam učil chytat ryby.

Jan Hrušínský

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
15. 12. 2020 • 12:31

Držím vám moc pěsti,přeji ať se vám zdravíčko zlepší,ať se uzdravíte..jste fantastický herec..mám vás moc ráda...Krásné svátky a lepší krok do Nového roku..

honzina
15. 12. 2020 • 06:42

Pane Hrušínský, přeji Vám hodně sil do boje s nemocí a hodně zdraví, zároveˇm i krásné a požehnané svátky Vánoční, držte se!!!! Jsem Vaše dlouholetá fanynka, jste úžasný herec, máte hodně ze svého tatínka!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.