Posila Ulice Filip Čapka z Cest domů: Po roli skočil okamžitě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Posila Ulice Filip Čapka z Cest domů: Po roli skočil okamžitě

Se svou seriálovou manželkou, kterou mu hraje Hana Baroňová.
Se svou seriálovou manželkou, kterou mu hraje Hana Baroňová. (Foto TV Nova)

Nemuseli ho dlouho přemlouvat. Když Filipu Čapkovi (45) z primáckého seriálu Cesty domů zazvonil telefon s nabídkou role Vítězslava Klímy v novácké Ulici, řekl rovnou »ano«. Nebude to totiž jen epizodní role, ale s dalšími třemi nováčky budou nová seriálová rodina.

Natáčení už je v plném proudu, diváci je na obrazovce ale ještě neviděli. To by se mělo změnit už v pondělí! Manželé Iva (Hana Baroňová) a Vítek (Filip Čapka) Klímovi jsou rodiči Báry Klímové (Eliška Hanušová), kterou diváci dobře znají především jako spolubydlící a kamarádku Jany (Sára Affašová) a Franty (Matyáš Valenta). Kromě Ivy a Vítka se do Prahy stěhují také jejich mladší děti Anežka (Karolína Lipowská) a Michal (Karel Klement).

Ulice: Tragédie v rodině Nyklových

Video se připravuje ...

„Nabídku jsem nezvažoval. Chtěl jsem ji okamžitě. Přišla v tu nejlepší chvíli. Po pěti letech bez hraní jsem bagrem modeloval břeh potoka, zazvonil telefon – Ulice, chceš? Chci! Pak následovalo několik castingových zkoušek a bylo vymalováno,“ popisuje Čapka s tím, že velmi dobře zná Adriana Jastrabana (51) neboli seriálového Bédu Lišku.

„Je to můj kamarád a druhý sourozenec. Mé druhé já sedm let v olomouckém divadle a poté dlouhá léta v Praze. Hodně jsme se toho spolu naučili, pochopili, objevili. V herectví i v životě. Před pár lety se naše cesty rozdělily, abychom se opět potkali na Ulici,“ pochvaluje si herec.

Ulice: Marečkovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
19. 12. 2020 • 15:02

No ,vymýšlí tam jednu hovadinu za druhou....za chvíli se na to nebude dát koukat jako na ordinaci..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.