Božská Kaira Hrachovcová: Sexuální dusno ve výtahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Božská Kaira Hrachovcová: Sexuální dusno ve výtahu!

"Vydochaná" Kateřina Hrachovcová ve výtahu
"Vydochaná" Kateřina Hrachovcová ve výtahu (Instagram, archiv)

Na svůj věk vypadá herečka a tatérka Kateřina Hrachovcová (47) naprosto skvěle. A ráda to všem dává patřičně na odiv.

Přestože kulatá padesátka, jíž se většina žen bojí jak čert kříže, už je na dohled, herečka Kateřina Hrachovcová dokazuje, že věk je jenom číslo. „Kam pojedete vy?“ ptala se provokativně sexy plavovláska, která se proslavila mimo jiné i díky seriálu Život na zámku, k fotce, kterou pořídila skrze zrcadlo výtahu. Snímek z luhačovických lázní byl oceněn nejenom fanoušky, ale i slavnými kolegyněmi Hrachovcové.

„Zlato, já bych položila jinou otázku: jak jsi to proboha udělala, že vypadáš tak božsky?!“ žasla nad ní například modelka Simona Krainová (49). „V těch plavkách vypadáš luxusně. To břicho...“ přidala se herečka Alice Bendová (48). A podle Dagmar Havlové (69) je prý »krásně vysochaná «. Jisté je jedno – všechny slavné dámy mají pravdu.

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
23. 7. 2022 • 15:02

Proboha!! Kdo píše tak připitomělé titulky? Co je na tomto pokérkovaném strašidýlku božského? Autor je asi také kapánek magůrek, něco jako Hrachovcová. Ona už neví, jak by se zviditelňovala, tak leze polonahá do výtahu? Chudinka tou svou snahou nastrkovat všude svou nahotu je jen směšná i s tím jménem Kaira. V latině je to křižák a v jiné mytologii má význam pravítko.

zuzakirsch
23. 7. 2022 • 11:45

Přeskočilo jí z toho, že nemá dítě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.