Tělo jako dělo! Hrachovcová předvedla parádní postavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tělo jako dělo! Hrachovcová předvedla parádní postavu

Kateřina Kaira Hrachovcová
Kateřina Kaira Hrachovcová  (instagram.com)

Dva roky před padesátkou nemá na těle gram tuku. Když se herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (48) pochlubila sexy fotkami v bikinách, nejvíc spadla brada jejím hereckým kolegyním...

„No ty máš tělo!“ složila Hrachovcové poklonu herečka Alice Bendová (49), zpěvačka Marta Jandová (49) přidala několik emotikonů. „Tělo jako dělo!“ přidala se s trefným komentářem jedna z fanynek. Herečka, kterou v 90. letech proslavil seriál Život na zámku, je velkou propagátorkou zdravého životního stylu a tzv. mindfulness. A je to vidět. Tělo má pevné jako skála, zadeček vypracovaný, břicho ploché, špeky žádné.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Na sociální sítě Hrachovcová pravidelně dává fotky a videa ze cvičení, často přidá i snímky postavy, na které poslední roky přibývá jedno nevšední tetování za druhým. Některá si »vyrobila« sama, během pandemie se naučila tetovat a v oboru je čím dál vyhledávanější. Diář má plný měsíce dopředu.



Přečtěte si
lpitriska
15. 6. 2023 • 09:31

Neměla dětí , až jí ty kérky seschnou bude to paráda Nic neumí ,hezká moc není ,nevím čím je tak slavná,že jí furt fotí a zveřejnují

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.