Sexy fotky Yvetty Blanarovičové: To je kus! V 59 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexy fotky Yvetty Blanarovičové: To je kus! V 59 letech

Yvetta na španělském balkoně.
Yvetta na španělském balkoně. (Foto Instagram)

Moře a písek jí svědčí. Čím dál krásnější herečka Yvetta Blanarovičová (59) se teď vyhřívá ve Španělsku. Jak Aha! prozradila, je tu pracovně. Co přesně tu dělá, ale už sdělit nechtěla.

V pyžamu a bez make-upu se nechala alespoň vyfotit na balkoně. Jaká změna oproti jejímu nejšílenějšímu outfitu v roli čertíka z Princezny ze mlejna, kdy ji na place nepoznávali ani její kolegové herci! Přestože herečce už bude šedesát, čas si jí jaksi nevšímá. I proto si mohla dovolit sdílet fotku pořízenou krátce po probuzení. Yvetta se ale focení nebojí a nemá důvod nic zakrývat nebo vylepšovat, její postava odpovídá ženě mladší o celou generaci. Kdo ji ale fotil, zůstává tajemstvím. „Rána jsou tady nejhezčí,“ připsala k fotkám rozzářená Yvetta. „Moře je zatím docela studené, jen tam tak vběhnout a zas vyběhnout ven,“ prozradila deníku Aha! sexy Yvetta s tím, že ale ještě nesebrala odvahu opravdu se do mořských vln aspoň na chvíli ponořit.

Yvetta Blanarovičová: Heidi pro mě udělala to, co nikdo!

Video se připravuje ...

Kde jsme ji viděli

Herečka a zpěvačka slovenského původu žije v Praze. Hrála čertíka v pohádce Princezna ze mlejna, čarodějnici Černavu v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci, objevila se v seriálech Přítelkyně z domu smutku, Pojišťovna štěstí, Ordinácia v ružovej záhrade, Krejzovi či Ulice. V současnosti hostuje v Divadle Broadway v muzikálu Mata Hari, Angelika a Carmen.

Yvetta Blanarovičová žije už půl roku ve strachu: Zatím nejsem na nule, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
19. 5. 2023 • 22:03

Keltský Šaman : Tak pozor, nekrofil jde zásadně jen po mrtvolách. Připadá vám ona už jako mrtvola ? Mně ne..
A do jakého věku je ženská sexy, co ? Muž je na tom stejně ? Tipnu váš názor – žena tak do 25 r., pak ať už neobtěžuje váš zorný pohled. Muž do 100 let. a více.. Vždyť třeba takový sexy senior Matuzalem, že... Žil a dělal děti asi celá staletí. Ale kdo ví, jak staré byly jeho ženy. A kdo ví, kolik je pravdy na níže uvedeném citátu : „Keď mal Matuzalem 187 rokov, narodil sa mu Lemech. Po Lemechovom narodení žil Matuzalem 782 rokov a narodili sa mu synovia a dcéry. Celý vek Matuzalemovho života bol 969 rokov, potom zomrel.“ Prvá Mojžišova kniha 5,21-27 , zdroj - dobreranko.sk/stary-ako-matuzalem/

ELLA Průšová
19. 5. 2023 • 13:33

Kdo to je? Ona si je čím dál míň podobná! Věk se nedá vymodelovat, ani od plastika, celková vizáž, pohyby, způsoby pohybu, to každého usvědčí! Okolí si může jen říct, nezvládá přechod!

Keltský Šaman
19. 5. 2023 • 09:51

Ano krásná je, to nikdo asi nepopírá, ale sexy? Sexy žena v 59 není a nikdy nebude sexy, pokud nejste nekrofil nebo je vám přes 70. S tímhle slovem "sexy" vážně opatrně milá redakce. A o odhalování kůže to fakt někoho láká? Asi nejsem úchyl či co.

Uživatel_5522193
19. 5. 2023 • 08:14

Poslední léta bývá zvykem že se starší dámy ukazují odhalené v médiích. Nejsem závistivá, vypadají dobře mají na to a nemusí pracovat. Ale stejně mi připadá, že mají málo sebevědomí a neumí stárnout,tak si to dokazují bulvárem a diví se že dostanou někdy i nepěkné komentáře

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.